fredag 1 juni 2018

Gallerian butiker

Vi använder cookies för att din upplevelse av vår webbplats ska bli så bra som möjligt. Genom att besöka webbplatsen godkänner du detta. Vår webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du.


Galleria Boulevard hälsar dig välkommen. Se också våra evenemang samt mode- och inredningstips för att planera din shoppingdag.

Då har du kommit rätt. Med cirka butiker och restauranger, på bästa plats mitt i City, vågar vi lova en härlig shoppingupplevelse. Den generösa gallerian.


Alla KICKS- butiker är dessutom utrustade med iPads för att kunna erbjuda dig bästa tillgänglighet och service. Pads lägga en order som du betalar som vanligt i kassan och sedan får fraktfritt hem i din brevlåda. I varje detalj av både bygge och drift har miljöaspekten fått styra.


Läs mer om vårt miljöarbete under miljöfliken på hemsidan. Varje dag kan du shoppa det senaste från välkända varumärken, inspireras och uppdatera dig på alla trender och nyheter.

I snitt besöks gallerian av cirka 1. Se köpcentrets lista över butiker , tips, öppettider och praktisk information. Välkommen till gallerian Loket. Butiker för vardagsärenden och det elektroniska hemmet.


Ett 50-tal butiker med allt du behöver för att göra livet lite mer njutbart. FRAMTIDENS MODE Ett samtal med syskontrion bakom Dagmar om nya futuristiska modematerial. Terrassen håller öppet under sommartid: Måndag-torsdag till 22. Vetlandas mest lokala köpcentrum.


Shopping och avslappning för. Presentation av butikerna , karta och öppettider. Här finns något för alla. För info om tillgängliga lokaler etc, kontakta våra fastighetsägare. En doft av läder möter en när man går in i butiken hos In Style och räta rader av snygga sneakers, finskor och en och annan höstsko står i hyllor längs väggarna.


Det är dock inte bara skor i butiken , utan även fina väskor, plånböcker och andra accessoarer som snygga skosnören. Mölndal ligger endast km från Göteborgs centralstation – en bilresa på minuter. Kommunen har ett attraktivt läge i nära anslutning.


I mer än år har det varit sista utposten mot vildmarken söder om Söder och början på resten av malmen. Skanstull och Ringen är en naturlig knutpunkt och en självklar marknadsplats.

I Täby Centrum arbetar vi aktivt med små och stora åtgärder som ska hjälpa oss att minska. Följ Storken i sociala medier för att ta del av tävlingar, erbjudanden, nyheter. Till Bruno tar du dig enkelt. Kommer du via tunnelbanan har du bara några steg från Slussen eller en kort promenad från Medborgarplatsen.


Letar du efter den perfekta platsen för att slappna av, äta gott och spendera tid med familjen? Sollentuna Centrum är ett av Stockholms första designorienterade köpcentrum med närmare 1butiker och 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg