torsdag 21 juni 2018

Världens bästa hockeymålvakt 2016

Trist nog fick han aldrig tillstånd av Sovjet att spela i NHL, och det var istället CSKA-publiken som fick ensamrätt på den skicklige burväktaren. Priset går till den mest enastående målvakten som röstats fram av IFFHS. En poster till världens bästa pappa!


Denna lista utgör istället en lista med de bästa målvakterna i världen just nu. Världens bästa hockeymålvakt !

Under tisdagen togs det första spadtaget för utbyggnaden av Ronald McDonald Hus i Göteborg. För sjätte gången har företaget Airhelp rankat världens bästa och sämsta flygbolag. Genom att undersöka flygbolagens punktlighet, servicekvalité och kravhantering har de bästa och sämsta flygbolagen korats. Förstaplatsen kneps av Qatar airways som fick 9. Listan med världens bästa restauranger härstammar ursprungligen från en redaktionell brainstorming på den lokala puben. Men idén har utvecklats till ett av världens mest populära och prestigefyllda kulinariska pris.


Kommentar: Var för ett par år sedan kanske världens bästa målvakt innan han olyckligtvis i samband med kollision fick en skallfraktur.

Det tog ett tag för honom att komma tillbaka och även om han ännu inte lever upp till sitt forna jag så är han i mina ögon utan tvekan topp fem i världen. Så här ser listan med världens bästa fotbollsspelare ut. Här har ni spelarna som rankats som världens bästa spelare under de senaste tre åren. Endast ett fåtal spelare har lyckats bibehålla sin topp placering i listan över världens bästa spelare. Den årliga listan över världens bästa universitet har släppts.


Som vanligt ligger de amerikanska i topp – men listan innehåller också flera svenska inslag. Bland de hundra bästa universiteten återfinns Lunds universitet på plats 78. Och flygplatserna som är så dåliga att de kommer att få dig att önska att du var någon annanstans. Den store franske konditorn och chokladtillverkaren Alain Ducasse säger det och jag ska inte säga emot honom. Varför är den madagaskiska chokladen så omtyckt då ? På Madagaskar odlar man choklad i den nordöstra delen av ön i Diego-Suarez regionen.


Här är världens bästa – och sämsta – länder att bo i Norge är världens bästa plats att bo på enligt brittiska Legatum institute som har släppt sitt årliga Prosperity index som rangordnar 1länder efter välstånd. Nyckeln till frihet handlar om Andy som döms för mordet på sin fru och i fängelset möter fixaren Red. Filmen nominerades till nio Oscars men vann inte en enda.


Det är Innebandymagazinet som tillsammans med förbundskaptener och internationell innebandymedia utser världens bästa spelare.

Listan, som kallas Travelers’ Choice, baseras på omdömen av sajtens recensenter, som är vanliga resenärer från hela världen. Det finns mycket de unga kan göra i Jehovas organisation. Svara sedan på frågorna här nedan. När NHL News rankar den nordamerikanska seriens bästa spelare är två svenskar med bland topp tio.


Don Quijote” världens bästa bok? Ja, om 1av världens främsta författare får avgöra. Bland de utvalda i ”juryn” fanns fyra svenska: Kerstin Ekman, PC Jersil Göran Sonnevi och – Astrid Lindgren. Kanadensiske regissören Denis Villeneuve har tidigare hamnat högt på våra årslistor med thrillers som Sicario och Prisoners. Filmen handlar om Judiska Guido som lever ett underbart liv med fru och son i 30-talets Italien.


Men när andra världskriget bryter ut skickas familjen till ett koncentrationsläger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg