måndag 11 juni 2018

Kirsch elite

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Kirsch gardinstänger och textilier köper du från Textilgallerian.


En stabil gardinskena, för både tak- och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt!

Takfästet monteras med plugg och skruv. Elegant och smidig upphängning av gardiner! En klassisk skena som trots sin slanka design klarar både lätta och medeltunga uppsättningar. GARDINSKENA KIRSCH ELITE SKENA VIT 200CM.


På så sätt slipper du att trä gliden en och en. Kirsch Företaget Kirsch har en över 100-årig historia och grundades i Michigan, USA innan det kom till Europa och Sverige. För oss är det viktigt att varje produkt genomsyras av kvalité i design, funktion och hållbarhet.


I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.

Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Lagervaror skickas inom timmar. Fri frakt över 5kr.


Komplett skenset för det nya och enklare sättet att hänga gardiner Flexi set innehåller allt du behöver för att skapa en vacker gardin med böljande vågor. Mät ordentligt innan du börjar montera. Ta hjälp av vår guide så mäter du ditt fönster.


Kirsch Gardintillbehör för alla behov Kirsch sätter fönster i fokus. I ändstoppet hänger du rynkbandskrok eller fingerkrok om du vill låsa fast de sista glidet och därmed förhindra att gardinen dras med. Jämför priser och läs recensioner på Gardiner.


Välkommen till PriceRunner! Elite -skena från Kirsch. Most recently in the DELwith EC Kassel Huskies. Viser alle resultater. Medlemskap i tre nivåer.

Du kompletterer bare med fester avhengig av skinnen skal være tak- eller veggmontert. Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå och fler förmåner får du. En av sveriges mest sålda gardinskenor till takmontering.


Dessa gardinskenor till tak från Kirsch har en hög kvalité och en så bra hållbarhet att de används på många av våra svenska hotell. På Textilgallerian hittar du alla tillbehör du behöver för dina gardinskenor. Behöver du komplettera med fler tak- eller väggfästen, en skarvdel eller behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg