fredag 1 juni 2018

Linda lindenau

Linda är en extremt kunnig, sympatisk och rolig skeppare! En mycket effektiv kurs med härlig segling. Linda tog till vara varje tillfälle att dela med sig av sina stora kunskaper på ett naturligt och generöst sätt.


Upplägget var väl genomtänkt, pedagogiskt skickligt utfört och dessutom hade vi VÄLDIGT roligt hela tiden. Med sig har hon haft kvinnor med olika kunskaper om segling, totalt har de varit 2stycken som har följt med i olika etapper.

Linda Lindenau är äventyrare och företagare. Hon leder seglingskurser för kvinnor och har i och med detta fått stor erfarenhet kring gruppdynamik. Hon arbetar för att kvinnor ska ta klivet ur sina historiska begränsningar. Linda tar gärna reda på vad uppdragsgivaren vill uppnå och i vilken situation och omgivning föredraget ska. Nu har hon en fots Beneteau Oceanis 4i Grekland.


Linda har befattningar i svenskt näringsliv. Få en påminnelse via sms.

Hon bor i ett område som tillhör Katarina församling. Vill du segla med mig ute i världen? Titta under fliken “Seglingskurser“ Efter att ha ruvat på längtan i flera år bestämde jag att ta Peristera, en fots.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Hennes föreläsningar handlar om teambuilding, att våga tro på sig själv och att ta rodret för att styra sitt eget liv. Alla longituder är passerade. Sitt eget spår korsar hon nästa år. Läs här hennes egen berättelse som kommer direkt från Sydafrika. Dessa handritade skisser över vikar, hamnar etc fanns det tydligen väldigt många av.


Under många år har har man kopierat och lagt till egna kommentarer. Linda berättade att på skissen över en vik stod: Never again! Här fanns också anteckningar om djup, bra stenar att förtöja vid och eventuella pingvins-, valross- eller sälkolonier. Ni som vill se Linda i Stockholm till helgen och nästa vecka kan hitta mer info här.


Egentligen går det ju inte att i text återge en berättelse, som så bygger på utstrålning, engagemang och massor med självironi och humor. Skicka blommor med Euroflorist.

Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt. Nu slutför hon sin segling jorden runt. Den december klockan 14. Här följer ett meddelande från Linda själv.


För många har seglingen varit en utmaning, något de drömt om att göra men inte tidigare vågat. Andra har seglat med mig många gånger, och för dem är Peristera en bekant plats där de har sina favoritställen. Några har gjort sin egen jordenruntsegling genom att delta i utvalda etapper. Med det tog hon också klivet från drömmare till världomseglare.


Med tonårsbarn och en väninna gav Linda sig av på en tretton månader lång segling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg