torsdag 21 juni 2018

Fyller 40 år vad göra

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör. När du fyller händer dessa saker. Vi har aldrig uppmärksammat varandras födelsedagar särskilt mycket, men jag skulle vilja få till något roligt och oväntat.


Gärna vid jämns ålder, och just är en sådan som en del tycker är jobbigt.

Men att åldras är oundvikligt, det gör vi alla, förr eller senare. Så varför inte lika gärna anamma det, och göra något bra av det i stället? Här är förslag på saker du kan ta dig an innan du fyller år : 1. Har inte fyllt ännu och har några år kvar men maken han fick Whisky i mängder vi gav i helgen bort en canvastavla med bild från foto och det var en uppskattad present motivet var min fars motorcykel stående bland röda lador, och mottagaren var min far och han blev väldigt gla funderar på att göra någon sådan tavla själv med foto från något ställe jag saknar. Att fylla år gör man bara en gång i livet och för väldigt många är det en otroligt speciell dag så ta vara på dagen (med eller utan års present) och gör det bästa möjliga av den.


Jag vet många äldre som har just den dagen som ett glatt minne på ålderns höst. Här är listan igen om du vill kopiera den och fylla i din egen. Du får gärna också berätta vad du har gjort och kanske har kvar (oavsett om du är eller inte): saker att göra före du fyller år.


Förgyll - års firandet med en kul tipspromenad eller quiz.

Grapevine har en mängd olika varainter med olika teman. Quizet år av minnen ger en återblick över de senaste åren med frågor om allt från stora händelser till tv-serier. Ett kul quiz som passar perfekt på -årsfesten! Tycker du att det är roligt att fylla år ? Ibland betyder födelsedagen att man får nya rättigheter eller skyldigheter. Här kan du läsa om några viktiga åldersgränser i Sverige!


En del åldersgränser finns för att skydda barn och ungdomar, till exempel att man inte får börja övningsköra förrän man fyllt år. Livsglädjen kan svaja: Enligt näringsfysiologen Helen Ford kan vår livsenergi minska under den här perioden, till följd av lägre hormonnivåer eller på grund av att vi blir tröttare av vardagslivet. Hon rekommenderar att äta mat som innehåller omega-och fylla på med vitaminer för att kämpa emot. Vi gör allt för att hon ska fortsätta att välja oss. Jag funderade på en hotellweekend i någon storstad (vi bor på landet),kanske med någon massagebehandling och goda middagar som komplement, men jag vet inte.


Min man fyller snart och jag vet inte vad jag ska ge honom! Hur ska vi göra själv födelsedagen speciell? Antiagalagen fyller år den juli – vad har hänt sedan dess? Sverige det första land i världen att anta en lag som förbjuder barnaga.


De senaste åren har mänskligheten gått igenom den största förändringen någonsin vad gäller hälsa och ekonomi. Men de nya livsvillkoren kräver att vi samtidigt klarar av att hantera de utmaningar som revolutionen innebär. Att vi klarar accelerationen utan att ödelägga eller skada den omgivning vi lever i.

Det är inte klokt vad tiden går är du redan … År Tjejer som ser ut som du borde fylla 27. Bättre en -åring i handen än yngre i skogen! Håret blir gråare magen rundare baksmällan svårare mornarna segare men precis som ett gott vin Blir livet bara bättre efter år. Nu du fyller år med nolla vilken siffra före har.


Du kan göra vad du vill,. Då ändrar du bara siffran högst upp och vips så har du en lista på saker du ska hinna innan du fyller 40. Bara för att man fyller år vaknar man inte upp och kan allt.


Att själv behöva fylla i papper, ringa myndigheter och stå till svars för sina handlingar kan vara stressande till en början. Cathrine Perssons ­erfarenhet är dock att både barn och föräldrar snart växer in i sina nya roller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg