måndag 18 juni 2018

Pasta restaurang göteborg

Boka bord på Göteborg på thefork. Vi förhandlar så att du slipper. Njut av en äkta italiensk kväll i hjärtat av Göteborg. Välkommen in till oss!


Pasta Haus, Nordenskiöldsgatan 2 Göteborg.

Italiensk restaurant , bar och taverna. Den lilla mysiga restaurangen i Linnéstan! Pasta Haus är en charmig italiensk pastarestaurang i hjärtat av Linnéstaden. Pasta Etc ligger i närheten av Liseberg – en mysig liten restaurang med familjär stämning. Från köket sprids ljuvliga dofter som får det att vattnas i munnen.


Bland rätterna finns riktigt många pastafavoriter, och på menyn kan du bland annat välja äkta napolitansk pasta , tillagad med en fyllig tomatsås och färska musslor. Trattoria da Pasquale, Sten Stureg.

Här möts du av genuin italiensk atmosfär. Ett lyxigt och medelhavs restaurang i hjärtat av ( Göteborg ). Kom förbi och upplev en smakrik resa genom det traditionella italienska köket. Här finns ett matutbud som passar alla.


Vare sig det är Pizza, Pasta , Tapas enkelt Vegetarisk eller lyxiga skaldjur. Här är lugnt och mysigt och perfekt för bland annat romantiska parmiddagar. För att komplettera vår matsal så har vi skapat en av stans mysigaste bakgårdar. Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne. I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro.


Här vill vi erbjuda en riktigt familjär känsla, eller riktigt go som vi säger i Göteborg. Hos oss kan du luncha dagligen även lördag och söndag eller slinka in på ett glas vin och något gott från vår meny eller så tar du med dig familj och vänner för en helitaliensk afton. Vi har en stor buffé som vi dukar upp varje dag eller något direkt från alacarte menyn. Hitta en bra Pasta restaurang i Göteborg och få upp till rabatt! Göteborg kan stoltsera med en hel parad av italienska krogar som alla har sin alldeles unika karaktär.


I den här guiden har vi samlat Göteborgs bästa italienska restauranger , från hemtrevliga pastaställen till tjusigare krogar värdiga ett besök av Don Corleone i egen hög person. Vi har plats för sittande gäster och erbjuder en bred meny med många olika rätter.

Halva vår meny består av läckra pastarätter och husets bakade pizzor. Vi finns i hjärtat av Göteborg , nära hotell, shopping, Kungsgatan samt Operan och Casino. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund. Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna.


Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga. En restaurang i Göteborg är inte svårt att hitta. Göteborg är Sveriges näst största stad och utbudet är minst sagt stort och varierat. Att däremot hitta en restaurang dit man vill återvända gång på gång, på grund av kvalité på såväl mat och dryck som atmosfär och service, är inte lika enkelt att hitta. En italiensk restaurang i Göteborg.


Restaurang Bellini är en italiensk restaurang i Göteborg som har specialiserat sig på medelhavslandets läckra mat. Vi serverar utsökta rätter med pasta , kött och fisk, alla tillagade av färska och fräscha kvalitetsråvaror. Sorellina betyder just lillasyster på italienska och den nya restaurangen har plats för drygt gäster, en nio meter lång bardisk gjord av marmor från Verona och en ännu längre vinhylla fylld av italienska viner.


Sorellina är som en modern, kreativ och fräck lillasyster som tycker om vin, mat och att umgås med sina vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg