tisdag 26 juni 2018

Tv4 v75 tips

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Hela program - avsnitt. Fyra tips som hjälper dig med. Hyllad aktuell krogshow!


Här bjussar Skoglund på ett bra ra men också ett reportage om supertalangen Henriette Larsen som sitter som en kung i sulkyn.

Fortsätter hon i den form hon. Tre exempel är Björnkollen, Fem Tippar och Vass Eller Kass. Tips , intervjuer och analyser. Cirka miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare!


För visst tar väl Baron Gift emot Stepping Spaceboy i starten? Glöm inte att det är rollerpot på Top 7. Det finns mängder med sidor och tidningarna som ger tips till V75. Några exempel är Travronden, Expressen, Aftonbladet och även ATG.

Sen finns det även privatpersoner som delar sina tips via olika medier som t. VDirekt med Vdel 2. Micke Nybrink, Travmasen och såklart vi på Travcash. Välkommen till Gratistravtips. Löpande under veckan kan ni här hitta tips från våra varierande samling experter och med varierande inriktning. Våra genomgångar är genomarbetade och har tydligt ställningstagande för att kunna göra en bedömning för eller emot.


En av dem var programledaren Jesper Börjesson som fick alla rätt på sitt system i Nyhetsmorgon i TV4. Travexperten och kollegan Per Skoglund fick nöja sig med fyra rätt. Vi har en lång och stolt tradition av att bevaka svensk och internationell travsport på ett upplysande och kunnigt vis. Med oss kommer du närmare hästarna, människorna, sporten och spelet. Här sammanställer vi systemförslag av Per Skoglund som har publicerats i media.


Det här är inte en officiell sida för Per Skoglund. Alla vÃ¥ra tv-program som visats i TVfinns ocksÃ¥ tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV. TV-profilerna Kristian Huselius, Anders Malmrot, Matteus Lillieborg, Per Skoglund och Peter Andersson bjuder på sina bästa tips till omgången. Ottens Casher är en urbra jackpottspik, säger Per Skoglund. Huvudstadsbanan Solvalla rustar för travfest.


Travimperiet ger ut dagliga tips gratis till alla stora streckspelen.

Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jessica Alversjö, Jesper Börjesson, Soraya Lavasani, Maria Forsblom och Anders Philblad. I Dagens trav med Per Skoglund tipsar han om sina favoriter i V75. Senaste nytt om travsport hela dagarna. Vi bevakar de stora loppen, de hetaste hästarna och ger dig de bästa speltipsen.


Läs mer på Sveriges nya travsajt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg