fredag 22 juni 2018

Giraff slipmaskin flex

K-rauta har alla verktyg du kan tänka dig - och några till. Hitta rätt bland vårt utbud! Köp enkelt och smidigt online eller besök någon av våra butiker. Vi har allt du behöver! Vi är en butik av rätta virket.


Lär dig mer om oss här!

Se öppettider och adresser. Till K-rautas alla varuhus. Vill du få leveransen hem? Inga problem, vi löser! Hos K-rauta värnar vi om kunden.


Flex Scandinavia AB har agenturerna för varumärkena Flex Powertools och Lenox på den svenska marknaden. Vi utvecklar även ett stort antal tilllbehör för. Utöver Vario Giraffen WST 7VV, den idealiska slipmaskin för höga väggar och tak, har du nu den lilla Handy Giraffen WSE Vario för bearbetning av mindre områden som är svåra att komma.


Flex Giraffen är välkänd bland målarna och gör arbetet dammfritt och snabbt.

Du slipper långsam och dammig handslipning. En lätthantera användarvänlig och lätt giraffslipmaskin gör arbetet lättare och mer ergonomisk. Giraffen ger en näst intill dammfri slipning tillsammans med dammsugare.


Den original giraff Slipmaskin Flex GE lång och GSEkort modell. GE5R har en öppen kåpa. Jämför priser och läs recensioner på Slipmaskiner. Välkommen till PriceRunner! Köp WST 7VV Plus Flex Vägg- och takslip via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabba leveranser, gigantiskt sortiment och riktigt bra priser! Slipmaskin med lång hals LSV 5-2För bekväm slipning av spacklade ytor på väggar och tak. Optimal balans under arbetet eftersom tyngdpunkten ligger på maskinen och inte på huvudet. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Köp av original New Flex GE Giraffe slipmaskin från Carls.


Utan stege eller arbetsställning nås en takhöjd på meter och arbetet går tre gånger fortare än annars. Rent och miljövänligt och med ringa rengöringskostnader. Det kardanupphängda och lagrade sliphuvudet klarar alla lutande ytor.


Stort utbud av giraffslipmaskiner från Flex. Högpresterande tak- och väggslipmaskiner.

Köp produkter från Flex via vår webbshop eller butik i Stockholm. Wall Grinder giraff på Jula och hämtade samtidigten ny katalog i går och giraffen ser ok ut. Noterade dock på sidan cai katalogen att det verkar komma en ny variant av denna, den var enligt katalogen på 600w (150w mer) och hade en liten knopp (handtag) på motorhöljet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg