torsdag 1 oktober 2015

Mallorca tips utflykter

Mallorca tips utflykter

Femstjärniga aktiviteter i Mallorca! Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Boka ditt Hotell i Mallorca online. Mallorca är en kontinent i miniatyr som har ett stort utbud för alla smaker och det är enkelt att ta sig runt.


Passa på att upptäcka några av Mallorcas underbara platser. Hyr en bil och ta dig på egen hand eller boka en utflykt och bli upphämtad på ditt hotell. Mallorca som det var under 70-talet och leva efter devisen att det mesta kan vänta till imorgon. Då är den lilla fiskebyn Porto Colom ett tips. Strosa på kajen och fascineras av de färgglada fiskarhusen, lyssna till påtandet från båtbyggeriet och känn doften från de gamla fiskebåtarna i hamnens äldre del.


LÄS OCKSÅ: härliga tips till Mallorca. Vingårdarna i inlandet på Mallorca. Prova vin på öns äldsta bodega. På Mallorca finns flera små vingårdar, men även stora, etablerade. Flera av dem ligger i närheten av varandra, vilket gör att man kan beta av ett antal under samma dag.


Mallorca är ön som i tusentals år förtrollat besökare med sin vackra natur, sina stränder och sevärdheter. Här är klassiska tips att göra på Mallorca. Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Hos Viator kan du boka 1olika utflykter och aktiviteter på Mallorca – i lugn och ro hemifrån. Viator har varit verksamma i år och har låga priser med prisgaranti.


Med prisgarantin kan du vara trygg med att inte utflykten eller aktiviteten erbjuds till ett lägre pris på plats. Upplev något extra på din resa, följ med Solresor på utflykt. Mallorca erbjuder många naturupplevelser, vackra vyer och ett varierat landskap. Vi har valt ut en rad lokala samarbetspartners som erbjuder prisvärda utflykter av god kvalitet. Varje år gör vi en genomgång av vårt utbud för att ge dig den bästa upplevelsen.


Mallorca tips utflykter

Måsten som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till - som Palma, Soller, Valldemossa och Deià. Vill du få en fläkt av Karibien när du är på Mallorca ? Då kan du alltid packa picknickkorgen och bege dig till Es Trenc-stranden, som ligger så långt sydost du kan komma på ön. Stranden, som är en naturstran utgör en helt magisk syn med kritvit sand som står i bjärt kontrast till det klara, turkosskiftande vattnet. Under våra tips presenterar och delar vi med oss utav det som vi tycker är bäst och aktuellt på Mallorca just nu. Vi ger er våra personliga favoriter blandat med information som kan vara kul att känna till vid ett besök på Mallorca.


Den bredaste guiden om Mallorca på svenska! Här hittar du information om Hotell, Restauranger, Stränder, Aktiviteter samt våra personliga tips och topplistor. Mallorca : Klicka på namnen för att länkas vidare till mer information och se vikarnas placering på kartan längst ner på sidan.


Vikarna Platja de Sant Pere och Platja Sant Joan , ligger i Mal Pas-Bon Aire i närheten av Alcudia. Det är lätt att älska Mallorca med alla små badvikar, natursköna vandringsleder och trendiga restauranger. Här kommer några av våra bästa tips inför resan till Mallorca. Allt möjligt som bodegas, stränder, museum, Palma promenader mm. Vi älskar att åka runt på ön och upptäcka nya små charmiga ställen.


Eller varför inte berg med fantastisk utsikt och slingrande vägar. Hela Mallorca har ju fullt av underbara stränder och badplatser med klippor. Släpp taget om solstolen en stund. För du vill väl ändå se mer av ditt resmål än bara souvenirstånd och andra turister?


Mallorca tips utflykter

Här berättar vår flygande reporter Astrid om hur hon samlade ihop en hel bukett av fina minnen när hon åkte på utflykt till Drakgrottorna på Mallorca. Bästa pris- och pengarna tillbakagaranti! Läs recensioner från andra resenärer.


På de flesta resmål kan du förboka dina utflykter redan hemma. Det gör du antingen här eller via vår app – oavsett om du reser med Apollo eller inte. Vill du vänta med att boka dina utflykter tills du är nere på resmålet går det givetvis också bra! Det är genom utflykterna du kommer nära Alcudia. Det kan handla om äventyr i naturen.


Eller sevärdheter och spännande intryck av landets kultur. Men även båtutflykter, shoppingturer och festkvällar med det lokala kökets specialiteter. Vilket du än väljer får du reseminnen som varar längre än solbrännan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg