tisdag 13 oktober 2015

Comviq amigos priser

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel. Vill du även ha mycket surf och kunna ringa fritt inom Sverige kan du tanka Fastpris och Amigos samtidigt.


När din Amigos -tankning går ut sparas ditt saldo automatiskt, och du ringer för samma priser även om du bara tankar Fastpris nästa gång. Läs mer om våra utlandspriser på comviq.

Ring billigt till utlandet. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. I resten av världen där priserna är högre än i Sverige så kan detta medföra oväntade kostnader. I ett utländskt nät betalar du även för inkommande samtal. Behöver du tanka på ditt kontantkort?


Saldo köper du enklast på comviq. Se våra utlandspriser här! I Fastpris-abonnemangen ingår fria samtal, SMS och MMS. Välj själv hur mycket data du behöver.

Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. När du vill ladda på ditt kontantkort via hemsidan, är det viktigt att du knappar in rätt telefonnummer som du vill ladda ditt kontantkort med.


Alla priser ovan gäller samtal från Sverige och är inklusive moms. Värdebeviset Amigos kostar 2kr och gäller i dagar. Tack var det skapas täckning över stora delar av Sverige.


Comviq täcker av Sverige. Via täckningskartan går det att söka efter gata, ort eller postnummer och se täckningen över ett specifikt område. Surfen är dock begränsad till 12GB per laddning.


Det billigaste sättet att ringa till och från utlandet med mycket surf är att tanka både Fastpris och Amigos samtidigt. För de allra flesta så är täckning det viktigaste utöver pris när man väljer operatör. Just nu har vi extra låga priser till Nordafrika och Mellanöstern!


Det är ett kontantkort med mycket låga priser på samtal till utlandet. Ett fantastiskt bra pris! Amigos har fem olika priszoner beroende på destination i världen med priser från öre per minut till kronor per minut från mobilen till. Beställ ditt startpaket redan idag, det skickas snabbt och enkelt till din folkbokföringsadress utan kostnad inom 1-dagar. Beroende på hur mycket du väljer att betala per månad kan du välja olika mobiler.


Du får ringa för hela månadsbeloppet!

Det vanligaste sättet är att de lägsta priserna enbart gäller en månad efter att man laddat sitt kort. Deras kort är indelade i fastpris, fastpris mini och Amigos. I fastpris kan du ringa och messa obegränsat.


Fastpris mini passar dig som vill betala mindre för ditt kontantkort. Självklart kan du använda ditt kontantkort utomlands, men tänk på att det fungerar olika beroende på vilket land du befinner dig i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg