torsdag 15 oktober 2015

Elko reservdelar

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Cheap Flight Deals to Elko. Strömställare och uttag från ELKO är ett säkert och stilfullt val för framtiden.


Du får alla produkter i din bostad i samma eleganta design och i samma väl beprövade tekniska utförande.

Du har två olika designserier att välja på, RS eller PLUS. För dig som jobbar i elbranschen och behöver komma i kontakt med oss eller söker teknisk information om våra produkter. ELKO PLUS DIMMERRATT hos ELDIREKT. Reglerar glödljus, 230V halogenlampor och de flesta typer lågvolts halogen med elektronisk transformator. Miniminivån på dimmern kan skruvas upp så att lamporna.


Nu är det enkelt att välja en snygg strömbrytare med lång livslängd. I PLUS-serien kan Du också som tillval välja ramar i naturmaterial, metall, glas och skiffer. Med ELKO i bostaden är du garanterad att få reservdelar och nya komponenter under överskådlig framtid.

Det är äkta ELKO -trygghet. Vi har reservdelar till dimmer. Original ratt till Trend från Schneider Electric handlar du enkelt online med öppet köp i dagar. Vad du får göra själv med el hemma Rätt kunskap och försiktighet är viktigt vid allt arbete med elektricitet.


De flesta elarbeten måste utföras av en behörig. Med en dimmer styr du ljuset precis som du vill ha det. Från dämpad stämningsbelysning till full ljusstyrka att använda när du t. Perfekt för både nybyggda hus och äldre byggnationer. Sortimentet i produktserien ger dig stora möjligheter att skräddarsy dina strömbrytare, dimmer och eluttag med ramar i olika färger och material.


Elko Stickpropp DCL FV (5) kr. En felaktigt e-postadress, ett felaktigt användarnamn eller lösenord har angetts. ELKO Kombinationsram har löstagbara ribbor mellan hålen vilket möjliggör bl. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel.


Electrolux reservdelar omfattas inte av öppet köp. Har du en fråga, kontakta oss på tfn. Dimmer ELKO RS 3GLE. Av halogenfri termoplast. Passar både infällda och utanpåliggande brytare.

Teknisk specifikation: Mått: 56x56mm. Kablar ansluts via skruvanslutning och samtliga plastdelar är tillverkade av halogenfri termoplast. Fästklor säljs separat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg