fredag 30 oktober 2015

Mitt tele2 app

Med appen kan du: - se förbrukning - se tilläggstjänster - se dina fakturor - upp- eller nedgradera ditt. Många nya funktioner kommer dyka upp efter han men redan nu kan man till exempel hantera sina datakort, se sin förbrukning på ett bättre och tydligare sätt än tidigare samt inom kort betala sina fakturor med kort. Mitt Telebåde för iOS och Android. Välj Om abonnemang och scrolla längst ner på sidan.


Mitt tele2 app

Om du har en surfplatta eller annan enhet kopplad till datakortet så ser du det här. TeleWork är till för dig som är medarbetare och har ett företagsabonnemang samt för telefoniansvariga på företaget. Med TeleWork får du koll på företagets alla mobila abonnemang och mobila bredband.


Prova gärna och säg vad ni tycker! Teleerbjuder prisvärda och användarvänliga kommunikationstjänster med hög kvalitet. Vårt erbjudande omfattar produkter och tjänster inom mobil telefoni, fast. Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss.


Aktiv högtalare med inbyggd Wifi och Bluetooth i kompakt och stilfullt format. Prisbelönt ljud Bluetooth Spotify Connect Ord. Oavsett om du är på arenan för att se Djurgården, Hammarby eller en konsert - Välj hur du vill uppleva appen första gången du loggar in så får du en mer personifierad app. Välj lösenord Visa 6-tecken med minst en bokstav och en siffra. Se skärmbilder, läs de senaste recensionerna och jämför omdömen för TeleVäxel.


Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Smidigt, tryggt och säkert. Du kan enkelt beställa hem det du behöver.


Och dyker det upp något du behöver hjälp med av en läkare, kan du enkelt kontakta den digitala vårdcentralen Doktorvia appen. Med Mitt3-appen får du full koll på ditt abonnemang och användande. Comviq är mobiloperatören som pressar priserna. Vi erbjuder billiga alternativ för mobiltelefoni. Jämför våra erbjudanden.


Benim Teleapp Teleperakende olanlar içindir. För övrigt har dataräknaren på tele2. Men även jag fick svaret att de inte har några planer på någon app , men att de ska framföra mitt önskemål. Tyvärr så har Teleblivit så mycket sämre på att serva sina kunder sedan de separerade comviq (kontantkortsdelen) från Tele(abonnemangskunder).


Enklare inlogg, bättre överblick och bättre erbjudanden. Registrera ett konto på en minut! Kostnad för användning och nedladdning kan tillkomma enligt ditt abonnemangs prislista) Är du företagskund kan du ladda ner TeleWork-appen My Teleis an app for you to easily access your bills and see how much data you've used.


APK BLACK files version 3. Det är enkelt att ladda kontantkort från Tele2. På hemsidan och i appen kan du också hålla koll på din surfförbrukning för att lättare planera ditt framtida surfanvändande. Uppgradera eller köp mer data Här kan du som privatkund uppdatera ditt abonnemang, eller köpa mer data till ditt mobilabonnemang eller mobila bredband.


Mitt tele2 app

You can change the language in your profile settings after login.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg