måndag 26 oktober 2015

Párkereső játék

Két személyes párkereső mahjong játék , amiben a számítógép, vagy élő ellenfél ellen is játszhatsz. Tiles of the unexpected Majonggal kevert álltos párkereső játék. Több száz ingyenes online flash játék rengeteg kategórában. Netes játékok letöltés nélkül, a legjobb game gyűjtemény - Játékok-online.


Keressük meg az egyforma lapokat minél kevesebb felfordítással. Utána jöhet a szórakozás, majd választhatsz a három játék közül, ha azt már unod.

A párkereső játék most időre megy, minél több az azonos gyémánt, annál több plusz másodpercet kapsz! Creepy columns Tetris jellegű párkereső játék Haloween figurákkal. Sok mindenre kell figyelni egyszerre. Flash bombs A bomba színével megegyező lufikat kell kipukkasztani a lehető leggyorsabban.


A három legelterjedtebb klasszikus, a magyar és a francia amelyekhez számtalan kártyajáték lett alkotva az idők folyamán illetve a tarokk amellyel csak a kártyáról elnevezett játék ismert. Természetesen létezik ezen kívül még számtalan másfajta is, autóskártya, Fekete Péter, párkereső. Irodalom - Ezo - Letöltés - Galéria - Hattrick - Képeslapküldő - Jászapáti - Szív Virága - hezekiah. Találd meg a képpárokat!


Nagyon szép játék , érdekesek az animált lapok.

Tiles Of The Animals Ez a játék a War mahjong -hoz hasonló, csak itt kis állatfigurákra kell kattintani. Memóriajáték kicsiknek. Egy érdekes párkereső játék , amely figyelmet és gyorsaságot igényel.


Pirates revenge Próbáld ki a szerencséd és pörgess két-három azonos ábrát egymás mellé. Swapjob Csoprotosíts az azonos arcokból legalább hármat egymás mellé. This video is unavailable. Leirás: A párosítós játékban a kutya, a majom, a nyúl vagy éppen az egér kedvenc ételét is meg kell találniuk a gyerekeknek, mely a szórakoztató játékélmény mellett segíti őket ismereteik bővítésében is készségeik fejlesztésében is. Aki a legtöbb összepasszoló párt fordítja fel a játék során az lesz a nyertes.


Természetesen az elején a rengeteg lap közül még nehéz meglelni az összetartozókat, ám minél inkább fogynak a lapok, annál pörgősebb lesz a játék. Három típusú játékot kínál. Matching esetén vagy a kártyákat kell összepárosítani úgy, hogy láttuk először mi hol van. Egyre több kártyát kell megjegyezni és adott ideig kell játszani.


SZÓALKOTÓ - szókereső játék , magyar nyelven Alkoss értelmes magyar szavakat a táblán található betűkből! A szavak minimum maximum betűsek lehetnek, az egymás után következő betűket bármilyen irányban összekötheted. Minél hosszabb szót sikerül alkotni, annál több pontot kapsz érte. Ingyenes sakk játék , melyben választhatsz vagy 2-személyes, módot, 3d-t és a tábla méretet is lekicsinyíthete így kevesebb bábuval játszol.


LEÍRÁS: A szabadon álló azonos kockákra kattintva azok eltűnnek a tábláról. Eredeti mahjong játék állatos figurákkal. A cél, hogy az összest leszedd!

Bevásárlólistára teszem. A feladat megjegyezni és helyesen megnevezni a műanyag fedél alatt található párokat. Párkereső játék Memory. Ingyenes társkereső és párkereső , privát képkezelés funkcióval.


Beállíthatoki láthatja a fotóidat. Randi tippek és ötletek. Akihez odaér a mondóka végén, annak megmondja a saját nevét és megkérdezi a társáét is. Aztán továbbadja a bábot és így folyik a játék …Kiscsoportosoknál előfordul, hogy nem mondják meg a nevüket, vagy nem akarnak körbemenni, természetesen ez nem baj. Játszhatjuk úgy is, hogy az óvodai jeleket kell mondani.


Magyarország első, kapcsolatban élőknek szánt diszkrét társkeresője, több mint 1ezer regisztrált taggal. Ha félrelépés, akkor Viszony. Főzős játékok ingyenes minőségi online gyűjteménye!


Részletes leírás magyar nyelven! A legjobb, legteljesebb online főzős játék gyűjtemény! Kivágható memória játék kártyák gyerekeknek. Ingyenesen letölthete otthon is kinyomtathato kivághatod az eredeti, az egyedi KerekMese memória játékot!


Kötött mondatkezdések kotott. Kulcsos játék kulcsos. Madzsong játék : keresd meg minden kinai jel párját melyek egymás mellet állnak és tüntesd el a kockákat. Title of The Simpsons.


Tüntesd el az össze követ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg