tisdag 13 oktober 2015

Torkställning vägg

Alltid till bra priser! Bra priser på torkskåp. Här hittar du välkända varumärken. Se sortimentet av torkskåp. Strykbrädor till bra priser. Se vårt utbud av strykbrädor.

Tvättlina med snabb leverans. Välkommen till Bygghemma. Kvalité för hemmafixare och proffs. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Spara en massa pengar här!


Praktiskt torkställning för väggen ! Så fort en torkställning har gjort sitt jobb, bör den gå att ställa undan någonstans tills du behöver den igen. Våra torkställningar kan fällas ihop och förvaras när de har tagit hand om den blöta tvätten så att den torkat ordentligt.

Många kan användas både inomhus – och även utomhus i solen. Den är tillverkad med högkvalitativa plastsidor. Kontakta gärna vår kundsupport så hjälper vi dig. Har du behov av en tvättställning antingen som tillägg till din torktumlare, eller som alternativ till det? På varje sida av torkställningen sitter det två fästen, de skruvar du upp på väggen med hjälp av två skruv (på vardera sida).


Detta för att det ska gå att montera den i ett utrymme på tex 6 81eller 1cm. Om du letar torkställning med lite bättre kvalitet så har du kommit rätt. Vi har självklart bra alternativ även för dig som tycker om att torka din tvätt utomhus. Enklare och roligare vardag eller fest i hemmet tack vare prylar och apparater för köket, vardagsrummet, kontoret, eller tvättstugan — men. Torkställning av hög kvalitet.


Utdragbar torkställning för permanent väggmontering. Hopfällbar med st stänger. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.


Svensktillverkad torkställning för väggmontering ALMA monteras med hjälp av endast två skruvar. Du kan enkelt fälla upp torkställningen när du inte använder den. En torkställning kan se ut på olika sätt men den bör vara lätt att stuva undan och fälla ihop efter användning. Utgå från rummets storlek när du väljer modell.


Till mindre badrum finns alternativ till golvstående ställningar för placering på badkar, dörr eller vägg.

Levereras inom 5-vardagar. Gå till produkt Lägg i varukorg. Skyddsbox Brabantia till WallFix Torkvinda m. Monteras i tak eller på vägg. Hissa enkelt ned linorna till bekväm arbetshöjd för att sedan hissa upp tvätten där den är ur vägen.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. Den här torkställningen från Gimi passar dig som saknar tvättstuga eller annan dedikerad plats för tvätten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg