tisdag 5 december 2017

Vitec connect

Connect Portalen - Vitec Software. Tjänsten för hantering av rekryteringar och förenkling av anställningsprocessen (Tjänsten) drivs av Teamtailor på uppdrag av Vitec Software Group (Personuppgiftsansvarig vi oss etc.). Det är viktigt att de personer som använder Tjänsten (Användarna) är säkra på, och är informerade, om hur vi hanterar Användarens personuppgifter i rekryteringsprocessen. Nedan följer information om innehållet i senaste releasen.


För att kunna hämta användarlista så krävs det en giltig API nyckel och ett kundid.

Det innebär att andra system och applikationer kan komma åt den information som finns i mäklarsystemet, till exempel data om bostäder och kontakter, för att använda vidare i det externa systemet. Vitec är det ledande programvarubolaget inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vår tillväxt sker genom förvärv av välskötta programvarubolag. Dokumentation för API-funktioner.


Vitec Ekonomi och 3lPro Nyheter och Release-dokument. Du kan med fördel registrera ärenden dygnet runt på Vitec Helpdesk så tar vi hand om dem nästkommande vardag. Fylls i av mäklarkontoret.

Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat saada lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tai olla meihin yhteydessä muissa asioissa, ota yhteyttä seuraavasti: Vitec Software Group Finlan mikko. Vær den første til at modtage information om ledige stillinger. Skil dig ud fra mængden. Få personlig kontakt hos os.


Bli den første til å motta informasjon om ledige stillinger. Få en personlig relasjon med oss. Support may sometimes need to connect to your computer.


To do this you need to download Teamviewer and get guidance from us. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Våra 7medarbetare finns i Danmark, Finlan Norge och Sverige. JOBY creates well-designe revolutionary products for the camera accessories market. The GorillaPod redefined lighting and photography allowing the users to connect and mount their kit in new ways.


En tilltalande, rymlig och välplanerad bostad om fyra rum och kök med. Här erbjuds ni att förvärva en fantastisk fastighet i centrala Brunflo! Två bostadsbyggnader samt en lokalbyggnad i vilken det finns möjlighet till både. Men möjligheterna tar inte slut där!


Här finns flera fiffiga funktioner som hjälper dig att nå fler kunder, utan en endaste minut extra arbete.

Contact VITEC Please fill this form to request general information about our products. NetSim system summary Vitec Release Manager. General information on forms. Här välkomnas ni till denna trivsamma och behagliga lägenhet om 1kvm fördelat på rum och kök Här finns gott om utrymme för den växande familjen. Fastighet i lantlig miljö som angränsar mot ängsområden och har vacker utsikt över bygden.


Stort bostadshus ligger på fastigheten och står och väntar på. Kontakta oss när du behöver mäklare i Uppsala. Vi är ett klassiskt fastighetsmäklarföretag som lägger full fokus på försäljningen av din bostad.


Välkommen till en välplanerad och stor tvåa i ett populärt och trivsamt område med gångavstånd till centrum! Köket är praktiskt med gott om förvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg