tisdag 5 december 2017

Bali väder

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Jämför sista minuten-priser!

Regnperioden brukar börja i december och pågår till mars. Detta innebär att du här åtnjuter ett härligt tropiskt klimat. Man kan grovt dela in vädret i två olika säsonger där torrperioden ligger mellan april och september och regnperioden ligger mellan oktober och mars.


Kusterna får mindre regn än den centrala delen av ön och bergsområdena, och vädret varierar därför beroende på område. Var skall man bo om man vill bada och ta det lugnt. Vädret i bergen och höglandsområden så som Mt.


Det är vanligt med molntäcken och regnskurar förekommer året runt.

I och med höjdnivån är det också betydligt kallare. Hotell och resorter, restauranger och barer, stränder och sevärdheter. Naturen är sagolikt vacker.


Stränderna på södra sidan av ön visar sig från sin sämsta sida och ser rent ut sagt hemska ut under regnperioden. Balis väder året runt. Enligt AF:s reseguide är det.


På dagen råder här en avslappnad atmosfär, och på kvällen är det fullt av liv och glad stämning på de många små restaurangerna och barerna. Det var som den bästa svenska sommar! Utan regn och moln förstås. Och med Svensk sommar menar jag en sådan som är fin och varm men inte så kvav och fuktig.


Det tyckte jag verkligen var förvånande! Här får du en året runt överblick över väder och klimat för Ubud. Det hjälper dig att planera din semester och hitta den bästa tiden på året att resa till Ubud. Se temperatur, medeltemperatur, vattentemperatur, regndagar per månad och antal soltimmar per dag för Ubud. Det går även att ta sig till Giliöarna med hjälp av lokaltransport, även kallad Parama Boat.


Beräknad restid är ungefär timmar men det kan ta längre tid beroendes på vädret.

Mellan dec och januari är det fullt med folk (Högsäsong) men resterande tid av december är lågsäsong. På så sätt kan du förbereda dig inför din resa. Hit reser många turister från hela världen i jakt på avslappnat strandhäng och vackert väder.


Observations has moved. You will find this content on our new website under the weather forecast. You can read more about the ongoing changes here. Läs en översikt över klimatet. Bygg och anlägg i rätt väder Inom bygg- och anläggningsverksamheten är många moment väderkänsliga.


Med hjälp av SMHI Byggväder kan du planera din verksamhet bättre genom att enkelt se när det är mest lämpligt att till exempel: gjuta, måla, utföra kranlyft eller beläggningsarbeten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg