fredag 29 december 2017

Ute aktiviteter för barn

Här hittar du bra tips på vad du kan göra för utelek med barn ! Aktivitetskort 6-10år Ibland är det svårt att veta vad man ska hitta på när man är ute med barnen. Förskolan skall sträva efter att varje barn. Alla vet vi att vi mår bra av att röra sig och alla vet vi att även våra barn mår bra av att vara ute och röra sig.


Tack så hjärtligt för fina bilder och en väldigt nöjd son!

Tack för att ni erbjöd en fin dag till barn. Vår dotter var nöjd och berättade att det var spännande och roligt i skogen. Det var en mycket nöjd dotter som jag fick med mig hem efter en dag med er. Att leka utomhus är roligt för barn och även bra för deras hälsa.


Samtidigt som de får frisk luft och motion så har de också roligt och lär sig att förknippa naturen med lek och skoj! Här är våra fyra roligaste utomhusaktiviteter för barn som dina barn kommer att älska. Skidåkning är ju skoj på vintern och finns det spår i närheten av skolan så blir det extra roligt om ni anordnar lite tävlingar emellanåt.

Har du besökt något ställe som omnämns i guiden? Stockholm, eller om du ser något som är felaktigt. Glöm inte att recensera ditt besök på Thatsup. Har du tips på något roligt att göra för barn så tar vi tacksamt emot dem.


Vi listar allt som är roligt för barn som djurparker, leklan sommarlan teater eller danskurser. De bästa tipsen för den aktiva familjen, aktiviteter för hela året både inomhus och utomhus. Vi tipsar även om arrangörer och platser för barnkalas för dig som vill arrangera kalas på någon annan plats än hemma. Här är bloggarnas bästa tips på uteaktiviteter med barn i sommar!


Hitta rätt aktivitet för nästa kick off, företagsevent, svensexa eller möhippa. Var också öppna för att ändra i lekarna så att de bättre passar era förutsättningar. Det finns mer information om varje övning via läs mer-länken. Artbingo ( för hela familjen) Förutom följande tips på lekar kan även artbingo vara en utmärkt aktivitet för både barn och vuxna.


Alla deltagare får varsin bingobricka med olika arter. För barn med spring i benen! Vi på Knatteskutt älskar idrott och vill inspirera ditt barn till att prova olika inspirerande övningar och lekar från idrottsvärlden.


Idrotter där bollen har fokus ger oss inspiration till många övningar under terminen.

Barn upp till ett år behöver mössa året runt för att skyddas mot kyla och solljus. Många föräldrar tycker att det är svårt att veta hur mycket de ska klä på sitt nyfödda barn den första tiden och är rädda för att barnet ska frysa. Men det är vanligare att man klär på barnet för mycket än för lite.


Helgen den 1–februari öppnar tolv finfina teatrar, för barn och unga, upp sina portar och bjuder in till ett teaterkalas, där alla föreställningar spelas till pangpriset kr! Ett bra tillfälle för alla teatersugna familjer att upptäcka alla fina teaterpärlor runt om i stan. Lekar för små barn , Lekar för stora barn , Lekar för vuxna, Laglekar, Halloweenlekar) Sätt spindeln i nätet Detta är en rolig halloween-variant av den klassiska leken Sätta svansen på grisen. Här är ett urval av lekar och aktiviteter för lite större barn , 6-år. De kan utföras hemma, i bilen, i väntrummet hos doktorn eller i andra sammanhang där det passar bra att leka.


Lekarna är lånade från boken Buskul lekar för större barn av Trish Kuffner. Skriv ut och ta med på resan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg