torsdag 21 december 2017

Bandit rock kryssning 2017

Missa inte dina favoritprodukter. Njut av rabatterade priser på upp till på kläder, skor, accessoarer och mer online! Köp modebranschens ledande varumärken här.


Always in style, any time, any place. Noga utvalt sortiment från modebranschens ledande varumärken.

Kryssningar över hela världen! Upptäck de senaste Kappor. Sök bland de största rederierna med 25. Du hittar kryssningar till Karibien, medelhavet samt USA och många fler destinationer. Musik-quiz, liveband och fest på Östersjön tillsammans med programledare och lyssnare.


För dig med ett specialintresse presenterar vi våra specialkryssningar med olika teman. Välj din favorit och boka snabbt innan platserna tar slut! Lyssna på Sveriges bästa rockstation.

Rivstart med Bollnäs-Martin och Richie Puzz förgyller din vardagmorgon från kl 6. Bandit Rock - Welcome to the Party! Under dagar fylls fartyget med ban DJ:s och rocktrubadurer. En stenhård resa som du inte får missa. Fyra scener med hur bra rock som helst.


July Morning bjuder på en imponerande mängd rockband och det blir fullt ös på Cinderellas scener. Decenniets bästa rock ska koras! Blue Coupe är ett band som står för andemeningen med Silja Rock , ett band som spelar episk 70-talsrock i den blues- rock anda som är själva fundamentet till den rockmusik vi har idag. Detta har varit mitt sätt att hylla den musik som följde mig under min tonårsperiod. Resultatet ser ni här intill.


Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Galan livesändes på Viafree och nu har du möjlighet att se hela galan i efterhand. En 24-timmars Tallink-Silja- kryssning på Östersjön fyllt med både party och så klart en massa rock -band. Vilka band kommer vara spela?


BANDIT fyller tio år och passar på att fira detta tillsammans med bl. Hardcore Superstar, Supercharger, Smash Into Pieces och Crunge på BANDIT BOAT den och november!

Med oss har vi Johnossi, Cyhra, Corroded och givetvis finns våra programledare på plats. Vill du ha besök av programledar-duon till din fest? I LIKE RADIO r radiostationer i en och samma app.


Danko Jones 377views. Här är hans bilder och intryck från evenemanget. Bandets liverykte är vida känt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg