tisdag 26 december 2017

Släcka

När räddningstjänsten skulle släcka elden i husvagnen rann vatten in i ett ställverk intill och orsakade kortslutning. Brandmän från flera stationer arbetade under söndagen med att släcka en skogsbrand i Huddinge söder om Stockholm. Tåget var lastat med råolja och det tog över ett dygn att släcka branden. Vanliga konstruktioner: släcka något.


Start Volvo Närservice Volvo Assistans Om oss Partners Erbjudanden Kontakt Hitta till oss Släcka 2:or.

Vi accepterar de största och vanligaste korten. Med några enkla knapptryck kan man radera och nollställa alla typer av felkoder för motor, airbag, ABS m. Släcka motorlampa eller andra varningslampor gör du enkelt själv med våra produkter. Felsökning genom OBD2-uttaget kan användas för i stort sett alla bilmärken.


Lyser motorlampan i din bil? Behöver du släcka felkoder på din. Vissa felkoder på vissa bilar går att släcka genom att ta bort minus på batteriet, men det finns många varianter på system.


Med en brandfilt kan du släcka mindre bränder, till exempel i kläder eller på spisen.

En brandfilt kan användas vid små bränder som filten täcker med god marginal. Lägg på filten bestämt och tryck med händerna på filten för att kväva branden. Brandfiltens storlek bör vara 120x1centimeter. Sedan november förra året måste alla nyregistrerade bilar däcktycksövervakning. Det finns olika system som kan trilskas på olika sätt.


Sveriges största sökmotor för det svenska språket. Tre snabba sätt att dölja skärmen i Windows Håller du på med något som ingen annan får se? Då måste du kunna dessa tre trick. Mechanum är auktoriserade av Swedac för att släcka tvåor.


I samband med reparationer av tvåor från besiktningen så kan du passa på att låta oss godkänna tvåorna och därmed slippa att åka tillbaka till besiktningen. Det enda du behöver tänka på är att vi måste släcka alla dina tvåor. Om det börjar brinna ska du utrymma rummet där det brinner och stänga dörren. Då stänger du både in röken och begränsar tillgången till syre vilket hindrar brandens tillväxt.


Sätt dig själv och andra i säkerhet! Sedan kan du försöka att släcka branden om det är möjligt. Larma sedan räddningstjänsten genom att slå 112.

Försöker du släcka den lampan med ex ett diagnostikverktyg så kommer lampan och felkoden bara tändas igen då felet kvarstår. Normalt brukar airbags inte fungera om den registrerat ett fel så får du det inte reparerat så riskerar du att den inte löser ut vid krock. Skit i datorn åthelvete för krångligt för en serviclampa:P Men kan man släcka den genom att bara trycka på knappar så står det i instruktions boken.


Och om man inte kan det så är det dator. De kan jag alldrig tänka mig att en verkstad tar pengar för att göra. Snälla Toyota hjälp oss att koppla bort denna feltänkta varningslampa! Hade tänkt kunna släcka servicelampan på bilen vid oljebyte då jag ej kör med longlife olja.


Fått datorn omställd till tätare byten så tänkte byta varannan gång själv. Gärna så detaljerat som möjligt. Får inte upp någon skiftnyckel utan det står bara Service now på displayen när man startar bilen. Brandsläckare klassas efter hur stor brand av olika typer de kan släcka.


För bränder i gas och metall saknas klassning av effektivitet eftersom det inte är möjligt att skapa ett representativt provbål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg