fredag 15 december 2017

Opplysningen 1888

Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart. Nummeropplysning AS fra , Vest-Agder. Hvordan kan jeg se hvem som ringer? Appen vår gir deg svar på hvem som ringer.


Selskapsstruktur Utvid alle.

Vi hjelper deg å finne telefon, adresse, navn, faks eller e-post. Når du skal handle eller trenger en leverandør finner vi relevante firma i ditt område. Det hender ofte at man har behov for utenlandske opplysningstjenester.


Det kan være at man skal ringe en restaurant, drosje eller et hotell. Finn telefonnummer, adresser m. Svenska företag exempelvis telefonnummer. Du blir varslet på SMS ved fakturering.


Søk i kundesenterets hjelpeartikler Privat.

Dette er for privatperson. Svært fyldig og god opplysningstjeneste eid av Opplysningen AS. Søk på navn, adresse, nummer eller deler av navn. Tjenesten inneholder både bedriftsnummer og nummer til privatpersoner. Mobilsøk performs a lookup of unknown callers and displays who is calling - while it is calling.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help. Vi er dedikert til hjelpe deg nr det haster. For et enkelt digt er jeg desuden vant til at lade mig. Svrt fyldig og god opplysningstjeneste eid av Opplysningen AS. Almu AS har kjøpt opp Sokndalsbedriften.


Det som er igjen i Sokndal etter selskapet, er matrester, bananskall og søppel, ifølge huseier. Post- og teletilsynet har trukket tilbake telefonnummer 180. Du får ikke vite hvem som står bak hvilket nummer, men prisen for å ringe telefonsvareren på 1er bare vanlig samtaletakst. Det finnes jo ganske så mange nummeropplysninger for tiden.


Merk at ekstra mobildata som ikke er oppbrukt ikke blir med over til neste måned. Bestilles hos kundeservice. VIKTIG – Les dette før du fortsetter!

De er raskest, og dermed billigst, men de scorer også best på korrekthet. Her finner du samtalepriser og priser for SMS til spesialnummer fra ditt mobilabonnement. Spesialnummer kan være 3-, 4-, 5-sifrede nummer, eller nummer som starter.


Vi er Norges fremste formidler av person- og bedriftsinformasjon. I mer enn 1år har vi levert opplysninger. Han er nå siktet for grovt bedrageri.


Nettjenesten inneholder de samme opplysningene som den ordinære telefonkatalogen på papir, og som en kan få på nummeropplysningen 180. Unntaket er de som har reservert seg mot oppføring i elektroniske medier som CD-rom og Internett. Telenor Media kommer senere til å utvbygge tjenesten til en mest mulig komplett norsk e-postkatalog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg