torsdag 28 december 2017

Graviditetstest rfsu

Stort kvalitetskontrollerat utbud. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Marknadens största utbud av roliga prylar.


Snabb leverans och grymma priser! Oavsett om du planerar att bli gravid eller misstänker att du blivit gravid av misstag kommer våra kvalitativa graviditetstester att hjälpa dig med ett snabbt och säkert svar. Vi erbjuder både digitala tester för tydliga svar och praktiska storpack för dig som vill testa ofta.

Graviditetstest från RFSU för dig som vill testa tidigt. Fungerar redan dagar innan förväntad mens. Testet mäter hormonet hCG i urinen, som utsöndras när ett ägg befruktas. Du kan börja göra testet redan 8-dagar efter befruktning, dvs dagar före förväntad mens.


Säkrast är att mäta morgonurin. Engångsstickor, välj mellan olika antal per förpackning. RFSU graviditetstest kan mäta mycket låga hormonhalter och har därför hög tillförlitlighet.


Du kan testa när som helst under dygnet från och med den dagen som du förväntat din mens, men säkrast är att mäta morgonurinen, då hCG-koncentrationen är som högst.

RFSU :s metodbank för undervisning om sex och relationer. RFSU har varit experter på sexualundervisning i snart 1år. Nu har vi samlat våra bästa metoder i en kunskapsbank för dig som är lärare.


I Metodbanken får du den inspiration och de verktyg du behöver! Beställ nu och hämta efter bara timmar! Fynda dina favoriter eller prova någonting nytt, alltid till ett grymt pris online!


Testet kan mäta mycket låga hormonhalter vilket ger en hög tillförlitlighet. RFSU :s graviditetstest är utvecklat i samråd med RFSU -kliniken. Det mäter hormonet hCG i urinen, som utsöndras när ett ägg befruktas. RFSU är ett sedan länge välkänt varumärke på marknaden, och som bl.


Testa från förväntad menstruation. RFSUs utbud är varierat och har verkligen något för alla, både för par, singlar och andra. RFSU är från början känt som Sveriges mest kända kondommärke, men står även bak t. Tidig graviditetstest från RFSU är utformat som en stav, som gör den lätt och hygienisk att använda. Man rekommenderar ett graviditetstest cirka tre veckor efter att ha tagit ett akut-p-piller, även om risken för graviditet är minimal och även om man haft en mensblödning. Om du kontaktar en ungdomsmottagning eller en mödravårdscentral så får du hjälp.


RFSU Dokumentär är podden som inte lämnar någon oberörd.

Om kamp, flykt och sexuella rättigheter. Här möter du människorna som överlevt orättvisor, hoppats, förtvivlat, kämpat, och förändrat. Ett prisvärt graviditetstest i en stor förpackning för dig som vill testa ofta eller under en längre period. Ett enkelt test för att ta reda på om du är gravid. Enkel teststicka som du doppar i en behållare med urin.


Du får ett resultat på bara några minuter. Om testet visar ett svagt positivt resultat rekommenderas att testa igen efter ett par dagar. Du kan göra testet redan till dagar efter befruktning, dvs en vecka innan förväntad mens. Så fungerar graviditetstest.


Testerna används normalt från dagen för väntad mens och är då mycket säkra. En del av dem rekommenderas även tidigare, men resultatet blir då inte lika säkert. CG är högt under hela graviditeten och några veckor.


Vi erbjuder ett brett sortiment av graviditetstester från bland andra Clearblue och RFSU – välj mellan flera olika typer av säkra tester. Alla graviditetstester fungerar genom att de mäter hormonet hCG i urinen. Våra graviditetstest och ägglossningstest ger väldigt säkra och pålitliga svar, vid ett korrekt utförande. Kom ihåg att vi alltid skickar dina graviditetstest diskret, och att ni kan betala med faktura. Bor du i Stockholm med omnejd är du, oavsett ålder, välkommen till RFSU -kliniken på Medborgarplatsen.


RFSU -kliniken erbjuder preventivmedelsrådgivning, provtagning och behandling av könssjukdomar samt graviditetstest. De erbjuder också rådgivning, problemorienterade samtal och psykoterapi, i kortare eller längre terapier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg