tisdag 19 december 2017

Satisfying slime recept

Satisfying slime recept

Stort urval av slime till Osannolika priser. Ska du göra eget slime utan lim och behöver ett bra recept ? Då har vi lösningen för dig. Vi har tagit fram ett recept på slime utan lim som har blivit väldigt populärt. Slime är kanonbra pyssel då många andra pyssel är tidskrävande och i många fall oerhört dyra. Som My Little Pony´s, något jag själv lekte med en period i 8-årsåldern, samt den slemmiga lekmassan slime.


Satisfying slime recept

Hampus kom hem en dag, helt lyrisk, och berättade att han och en kompis gjort EGET slime. Bara av mjöl och diskmedel typ! Sen letade han redan på ett recept på , något som inte fanns på 80-talet.


When making slime recipes, you want a foolproof slime recipe that won’t waste time or money. These stretchy slime recipes have been tested hundreds of times, and you’ll find an easy slime recipe for almost every holiday and season in this amazing list of satisfying slime recipes with over 1ideas for making slime. Och det här är det absolut bästa och enklaste receptet som ger en otroligt härlig, häftig slime. Receptet innebär att man blandar lika mängder raklödder och lim. Linsvätskan tillsätter man sist och det är den som gör att slimen får den perfekta konsistensen.


Gör egen Play doh-lera – klicka här för recept ! Då och då kommer det även videoguider som vi själva producerat. Våra besökare har sagt sitt – vårt slime recept är bäst! Vi får dagligen flera mail från besökare som är intresserade av att göra slime , både med och utan lim.


Många har provat andra recept på slime utan lim – utan att lyckas. Sen hamnade dom på vår hemsida som vi vågar säga är, sveriges bästa sida med recept på slime. Slime mixing, mixing makeup into slime , mixing random things into slime.


Satisfying Slime Videos is the best Slime channel for diy slime. Läs våra recept och lär dig göra eget slime snabbt och enkelt! Det är slime med och utan lim, linsvätska, potatismjöl, raklödder osv. Vi kommer lära dig att göra slime på olika sätt och olika färger. Enw See you next video!


Barn älskar att leka med Slime. Gör den enkelt själv av bara ingredienser. Häll vattnet i en kastrull. Tillsätt potatismjöl och vispa ut det ordentligt. Välkommen till slimerecept.


Jo, det är faktiskt väldigt enkelt - och tar bara några minuter. Detta recept på slime är dessutom helt ofarligt om det skulle råka hamna i. Nomi har frågat några gånger om vi inte kan göra egen slime , och jag trodde att det var lite krångligare. Men det är verkligen superlätt att göra och kostar inte många kronor. Jag hittade receptet här.


Det är roligt med pyssel, och för er som vill prova att göra egen playdoo-lera så har jag recept på det HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg