torsdag 28 december 2017

God mat att bjuda på

Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen. Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Här kan du köpa friluftsmat. Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.


Ska du bjuda vännerna på fest i helgen?

Här har vi samlat god och enkel mat och dryck till festen, som du snabbt kan fixa ihop utan krångel. Jag heter Madeleine och ligger bakom Landleys kök som idag är en av Sveriges största matbloggar. Här bjuder jag på goda recept, mat - och vintips samt inspiration och smarta knep till köket.


Med bloggen hoppas jag kunna hjälpa dig att laga enklare vardagsmat såväl som annorlunda recept till helg och fest. Här finner du recept som ger äkta helgkänsla. Med lite finare råvaror och våra inspirerande recept kan du bjuda in vännerna på en härlig och. Studentmottagning, bröllopsmiddag, släktträff – eller bara en stor middagsbjudning?


Oavsett vilken typ av middag det är brukar det vara mycket att ta hand om vid sidan av middagen.

Just därför kan det vara skönt att bjuda på en varmrätt som går att förbereda i god tid innan festdagen. Här hittar du smaskigt fika och god mat som passar bra att bjuda på. Vi har samlat massor av inspirerande recept för alla smaker och. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.


Läs mer i vår cookiepolicy. Allt i en form – goda och praktiska recept. Ett gott bröd passar alltid bra att bjuda på när det är många kring bordet. Så som ett lättbakat långpannebröd med honung och en luftig focaccia med smak av rödlök och parmesan – eller ett härligt brytbröd med rosmarin. Att få vardagspusslet att gå ihop.


Det bästa som finns är billig mat som också god ! Vardagarna kan vara stressiga och kraven på en god middag kan. Många fastnar i tanken att äter man middag tillsammans på sommaren, oavsett om det är tisdag eller lördag, ja då måste det grillas! Och självklart finns det mycket got mat att lägga på grillen, men det finns ju så otroligt mycket annan god mat också.


Därför tipsar jag om härliga middagar att bjuda på i sommar. God mat att bjuda på ! Men vi har aldrig gjort med rödvin faktiskt även om det vore kul bara för att. Det bjöd på en sådan god maträtt att den har fastnat på min näthinna, och tycks inte försvinna.

Den kommer jag bjuda på vid första bästa besök vi får här hemma! Men glädjen går absolut inte att ta fel på. På menyn blev det fisk, som verkligen är superlätt att göra för många personer, och går att förbereda och sedan bara skjuts in i ugnen.


Den har varit med här på bloggen tidigare, men den är helt klart värd att lyfta fram igen! Så ni som inte har gjort den, gör dem! Maten på en tjejmiddag kan i stort sett vara vad som helst du gillar men vanligt är att den är lätt, fräsch och nyttig. Desserten är undantaget då man kan slå på stort.


Hembakt paj, baguette och grönsallad är ett säkert kort på tjejträffen. Det är trevligt att bjuda in till fest och bjuda på mat med nya och spännande smaker. Laga våra goda recept på festmat som ger mätta och nöjda gäster!


Jävligt Gott är Sveriges största veganska matblogg. Här skriver jag, Gustav Johansson, om det jag anser vara jävligt god mat , och mina försök att laga den. Oftast har man begränsad tid att laga mat. I denna kategori finns recept som går snabbt och lätt att göra.


En lunch tar max minuter. Det finns många goda rätter man kan laga på billiga och prisvärda råvaror som falukorv , kassler , köttfärs , sidfläsk, kyckling och fläskkarré. Recept med bilder steg för steg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg