måndag 11 december 2017

Surf telia

Här hittar du tjänsten för dig! Med oss kan du uppdatera oftare. Surfa fritt på sociala medier. Tjänster och lösningar för företag. Upptäck möjligheterna med Telia.


Surf telia

Köp mer surf till ditt abonnemang eller mobila bredband. I mobilabonnemanget Telia Mobil Obegränsad ingår obegränsat med surf , samtal, sms och mms inom Sverige. Vad kan du göra med all surf ? Ja, om du är vaken dygnet runt under en månad skulle du till exempel kunna se ultramysiga Love actually 3gånger. Du som har ett företagsabonnemang kan enkelt köpa till extra surf till din jobbmobil eller mobila bredband.


Välj att betala själv eller lägg det på företagets. Har du över GB surf per månad i ditt abonnemang kan du just nu lägga till en barn- eller familjemedlem för 1kronor per månad. Har Telia ett studentabonnemang eller kan jag få studentrabatt på ett vanligt abonnemang?


Med Telia kan du få kronor rabatt på ditt abonnemang, och detta gäller för dig som är mellan och år. Om Telia Surf Vill du enbart ha ett kontantkort med tillgång till internet är Telia Surf ett bra alternativ. Det passar perfekt till ett mobilt bredband eller till surfplattan och du bestämmer själv din månadskostnad. Det finns fyra datamängder du kan välja, GB, GB, GB, GB. Telia Ladda Surf är ett kontantkort som kan användas till mobila enheter med simkort och nätverksanslutning.


Ladda på med en valfri datamängd om 1-GB med förbrukningstid. Observera att 5GB Surf endast kan väljas som halv- eller helårskort. Tre är i dagsläget den enda operatören som erbjuder mobilt bredband som benämns med fri surf. Däremot erbjuder både Tele Hallon, Telenor och Telia mobila bredband med så pass hög surf att dessa är att betrakta som fri surf.


Fri surf innebär inte obegränsad surf. Ett mobilt bredband med fri surf innebär inte att surfen är helt. Se din surfmängd på Mitt Telia. Har du mobilabonnemang eller mobilt bredband kan du logga in på Mitt Telia för att se din kvarstående surfmängd.


När du har loggat in så klickar du på det abonnemang det gäller. Där visas hur mycket surfmängd du har kvar att förbruka. Med fri surf har du minimalt med begränsningar och kan använda ditt mobilabonnemang till dess fulla potential.


Surf telia

Du surfar , ringer och sms:ar utan att behöva oroa dig för att mobilabonnemanget ska sluta fungera. Fungerar den fria surfen utomlands? Nej, den fria surfen fungerar inte utomlands. Telian yritysasiakas, kirjaudu sisään SurfManageriin. Palvelun käyttö edellyttää evästeiden (cookies) sallimista.


Telia är ett exempel på en operatör som historiskt sett haft bra täckning i områden där konkurrenterna har haft det svårare. För det har konsumenter dock tvingats betala. Telias priser är relativt höga i jämförelse med de mindre budgetoperatörerna och samma gäller den Telia -ägda budgetoperatören Halebop. Skulle precis fylla på en Telia -kontantkort med ytterligare ett års surf. Telia är i dag också en av få operatörer som erbjuder familjeabonnemang, där flera personer i ett hushålla kan dela på ett abonnemang.


Telias fast pris-abonnemang går under namnet Telia Mobil Komplett och finns med olika surfpotter. Telia har egna butiker över hela landet och investerar mycket i svensk infrastruktur för telekom. Här är lista du inte vill missa. Topp-bäst mobiloperatörer i Sverige just nu.


För den som vill ett billigt kontantkort, men använda Telias mobilnät rekommenderar vi Halebop. Där får du mer surf , samtal och sms för pengarna. Halebop ägs av Telia och är deras lågprisvarumärke för dig som inte vill betala mer än nödvändigt. Telia fortsätter att fylla folknätet – nu med oändlig surf , familjefokus och ny skön musik.


Med en uppdaterad version av den egna låten ”Vilken värld”, sätter den Umeåbaserade popduon Dolce stämningen i Telias nya reklamfilm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg