torsdag 7 december 2017

Apc grenuttag

Apc grenuttag

Slim fit, elegant, comfortable. Fri frakt och fria returer. Leverans inom 1-arbetsdagar. Noga utvalt sortiment från modebranschens ledande varumärken.


Skyddar elektriska apparater mot åska och överspänningar på elnätet. Utrustat med två USB-portar för laddning (totalt A). Den snabba responstiden skyddar elektriska apparater mot åska och överspänningar på elnätet.


Välkommen till PriceRunner! APC är en komplett leverantör av system för effektstyrning och levererar produkter från åskskydd till backup-batterier till kylsystem med mera. När en överbelastning sker stängs strömmen automatiskt av.


LED-indikator visar att överspänningsskyddet är aktivt. Grenuttag med åsk- och överspänningsskyddade uttag. Här hittar du telefonnummer, e-postadress och annan information du behöver för att kontakta APC by Schneider Electric, för försäljning, kundstöd.


Omsorg från topp till tå! Rätt utrustning på rätt plats. Välj emballage efter din image. Kolla in vårt sortiment.


Flera varianter - beställ idag - inga avgifter och garanterat bra service! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. APC Switchade Rack-PDU:er ger avancerad och användaranpassad strömkontroll och aktiv övervakning.


Köp apc - grenuttag av oss. Vi har snabba leveranser och ett stort sortiment IT -produkter för företag. Klicka här för att läsa mer! GRENUTTAG APC 5V ÅSKSKYDD USB JORD 1. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker.


Vi har nu uppdaterat vår hantering av personuppgifter för att följa gällande GDPR reglerna som införs idag den maj. Hela vår personuppgiftspolicy. Lågprisgaranti Snabb leverans 30.


Energibesparande grenuttag med ett styruttag (master) och fem brytande uttag (slave) och två permanenta uttag. Sparar ström och minskar brandrisken genom att automatiskt stänga av alla apparater som står påslagna. Produktserien innehåller en mängd ingående och utgående anslutningar för distribution av 1V, 2V eller 2V spänning till flera kontakter. Om det finns flera ingående och utgående alternativ kan användarna anpassa sig till varierande strömkrav. APC tillhandahåller enheter som levererar upp till 1kW med en enda.


Apc grenuttag

USB-uttag (V, A totalt). Du måste lägga minst stycken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg