fredag 8 december 2017

Träningsresor apollo

Boka en träningsresa till något av våra resmål och se fram emot aktivitet, sol och värme. Lågpriser på hotell i Apollon. Boka nu betala senare, gratis avbokning. Kundservice live, dygnet runt, på ditt språk. Från budget till lyx, hotell och hem.


I vår träningskalender finner du träningsresor och gästspelsveckor med specialschema och coachning av professionella instruktörer inom en viss sport eller aktivitet.

Alla tränings- och gästspelsveckor sker tillsammans med utvalda samarbetspartners. Här finns förstklassiga gym, härliga promenad- och cykelstråk och perfekta förhållanden för simning. Apollo Sports – hotell för en aktiv semester. Playitas Resort passar såväl nybörjare som elitidrottare. För barn finns simskola, barnklubb och Kids Sports Academy!


Här kan du se mer om alla våra resmål. Hur härligt låter det inte att kombinera en träningsresa med att bo på en båt? Här svarar Apollos Sportchef Daniel Giray på frågor om den äventyrliga resformen Liveaboard.

Sök bland alla inlägg. Läs mer De träningsresor vi anordnar tillsammans med våra samarbetspartners passar för såväl nybörjare som för den erfarne atleten. TRÄNINGSRESA MED TAUDIENTRAINING I KROATIEN.


En vecka att minnas fylld av träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem! Kombinera träningsglädje med sol, bad och gemenskap. Tiden när vi nöjer oss med att bara ligga på stranden är förbi. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 1 pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.


Vi åker till Kreta och TUIs Blue Star Euphoria Resort. En vecka fylld av träning, dans, matlagning och allt som får oss att må bra väntar! Trenden med träningsresor växer konstant och i år har procent fler rest på en träningsresa med Apollo. Följ med tillsammans med våra duktiga och välutbildade instruktörer på utvalda avgångar och hotell, med olika teman t. GO TRAINING - Klassiska träningsresor.


Våra träningsresor riktar sig till den aktiva som vill optimera sin träning, utvecklas, utmanas och ha roligt men också till den som vill komma igång, få en nystart och fördjupa sitt intresse inom vissa träningskoncept. Här har vi med oss våra egna coacher som är experter inom sitt område. Följ med på träningsresa till La Pared på Fuerteventura tillsammans med TaudienTraining!


Vi bor och tränar på mysiga La Pared på Fuerteventura när vädret lämpar sig perfekt för träning, solen skiner och vindarna är svalkande.

Det finns otaliga varianter på träningsresor både hos charterbolagen och hos reseföretag som är specialinriktade på träningsresor. Deltagarna bor ombord på en fullt utrustad båt under en vecka. På dagarna genomför man träningspass både på land och till havs.


Föredrar du att paketera din city- eller solresa själv med flexibel reslängd eller endast bokning av flyg eller hotell ingår även det i Apollos erbjudande. Resor och hotell till destinationer över hela världen. Så länge man är intresserad av att resa är ett besök på Apollos hemsida väl värt ens tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg