fredag 8 december 2017

Illamående när bebisen fixerar sig

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


När fixerar sig bebisen ? Vanligtvis så vänder sig de flesta barn med huvudet nedåt innan vecka och fixerar sig för förstagångsföderskor relativt kort därefter. Redan innan vecka brukar de flesta barn vända sig med huvudet nedåt, för att kort därefter fixeras. Tidpunkten varierar dock och en del barn fixeras redan innan vecka medan andra barn aldrig blir fixerade. Ungefär så kände jag när bebisen fixerade sig ,det misstänkte jag och sa till BM det så hon kände efter o höll med. Det var då några veckor sen jag kände så.


Men idag kände jag ingenting av det för jag blivit van vid det så jag tänker inte mycket på det som jag gjorde när jag kände det första gång. Hur känns det när huvudet fixerar sig och när det sedan är fixerat? I fredags sa BM att bebis huvud var ruckbart.


I förrgår så fick jag en huggande smärta i bäckenområdet som snabbt gick över men sedan dess får jag ibland en sorts ilande känsla som känns i nedre delen av bäckenet, både fram och back. Har läst här och bland annat på gravid. Tacksam för alla svar Kram till er alla! Jag har till och med hört att det är vanligare att dom inte fixerar sig när det inte är första barnet, utan bara blir ruckbara.


Men Egon är i alla fall fixerad enl min bm. Jag hoppas ju just nu att Egon ska kika ut två veckor före. Jag tror nämligen att dom två sista veckorna kommer bli ett rent helvete.


Illamående när bebisen fixerar sig

Antar att det är så det skall vara. Hur vet man om bebisen har fixerat sig. Jag har läst lite om det men får inga klara svar. Men det är bra att bebisen är fixerad och startklar! Dom kollade men den var inte fixerad.


Första barnet fixerade sig i vecka efter att ha varit ruckbar i flera veckor. Nu med andra barnet så var huvudet rörligt i vecka som var min senaste koll. Får vänta tills i morgon om det har hänt något mer. Om bebisen vänder sig nu så märker du nog det. Postafen och lergigan när man är gravid.


Nästa steg är att medicinera mot illamåendet med Lergigan, ett receptbelagt läkemedel med antihistamin som används mot bland annat illamående , sjösjuka och sömnrubbningar. Då BM skulle känna på bebisen så visade sig att den var helt fixerad nu och hon sa att nu är det inte långt tid kvar. Längtar så svårt mycket.


Men när kom eran bebis ut när den hade fixerat sig ? Då blir det akutsnitt blev jag informerad om när min son låg så i v37. Fick en vecka på sig att vända sig annars skulle det blivit planerat snitt i vmen jag hade turen att han vände sig. Hur lång tid tar det när bebisen har fixerat tills det kommer ut?


Illamående när bebisen fixerar sig

Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst. Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Detta är barnets första avföring när det kommer ut och består av hudceller, lanugohår och annat som barnet har svalt i magen.


Bebisen lärt sig att känna igen sin mammas hjärtrytm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg