torsdag 14 december 2017

Premodul tilluftsskorsten

Skorstenen passar alla kaminer och eldstäder, är CE-märkt och testad av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. För din säkerhets skull lämnar vi års garanti. I nya täta hus behöver man förse eldstaden med tilluft för att den ska fungera korrekt och få en ren förbränning. Skorstenens viktigaste uppgift är att på ett säkert sätt leda bort rökgaserna. Lika viktigt är att den passar kaminen som hand i handske och att den smälter in i husets design.


Invändig skorsten med många möjligheter till vinkling och förskjutning för att uppnå bästa placering. Genom att välja en skorsten med tilluftskanal, är det möjligt att placera kaminen och skorstenen där det passar bäst. Läs mer om vår tilluftsskorsten. TILLÄGG TILLUFTSSKORSTEN. Välj den färg som matchar din kamin.


Premodul kan också monteras på husets yttervägg. Raka skorstensmoduler finns i flera olika längder, både halvisloerat och fullisolerat utförande. Tilluftskopplingen ansluts mot startröret.


Premodul tilluftsskorsten

Från kamin upp till skorstenshuv på taket. Den invändiga skorstenen är lackerad svart. Våra skorstenar är otroligt flexibla och kan vinklas och sidoförskjutas näst intill hur som helst för att passa perfekt in i ditt hem.


Lördagar stängt under juni, juli och aug. Stängt aftnar och röda dagar. En kamin behöver luft för att fungera korrekt. I nya, täta hus kan det finnas för lite förbränningsluft i rummet och kaminen behöver därför luft.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Att gjuta in rör med ventil och arbete blir nog i princip samma. Men ni som har tillluftsskorsten, fungerar det bra? Allt fler inreder sitt hem med en kamin och passar samtidigt på att förgylla den långa och mörka svenska vintern.


Det få tänker på är att även valet av skorsten är viktigt. Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten. Hej Vi har bestämt oss för att sätta in kamin och har tagit in en offert på detta då vi inte har tid eller tillräcklig kunskap själva. The charset for this site is utf-8.


Web site description for premodul. Hej Jag har köpt mig en kamin som ska installeras när nu k-rauta har tänkt få hem den (skulle ta veckor har tagit månader) Kaminen jag ska. Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin.


Mariebergs Brasvärme har Sveriges bredaste sortiment av skorstenar. Med vår kunskap och långa erfarenhet av skorstenar kan vi alltid se till att du får en. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.


Premodul tilluftsskorsten

Eller välj själv butik i listan. Vi har självdrag plus några fresh ventiler i huset som ventilerar huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg