onsdag 14 oktober 2015

Varför kan jag inte ändra betalsätt tradera

Varför kan jag inte ändra betalsätt tradera

Vi har en ny integrerad betallösning som både är trygg och smidig. Vi vill att våra medlemmar ska ha den allra bästa upplevelsen av Tradera , det innebär att du kan komma att ha vår nya betallösning om du är nyregistrerad medlem, om du inte har sålt på ett tag eller om du är ansvarig för en. Om du inte har vår integrerade betallösningen kan du alltid höra av dig till oss för aktivering här. Hur väljer jag betalsätt ? Om du är aktiverad för vår integrerade betallösning kommer betalsättet automatiskt väljas på dina annonser. Vi vill såklart att våra medlemmar ska ha den allra bästa upplevelsen av Tradera.


När du väl är registrerad kommer möjligheten för dig att välja Klarna som betalsätt varje gång du laddar upp annonser. Om du har många aktiva annonser och vill ha Klarna på alla dessa så kan Traderas kundservice ordna det manuellt åt dig. Vad ska jag tänka på nu när jag registrerat mig för Klarna? Nedan följer lite tips på vad. För mig går det inte , så här står det: Betalsätt När din vara säljs får du betalt direkt till ditt bankkonto.


Du anger kontonumret efter att du lagt upp annonsen. Det går inte att välja något annat, det finns inte längre något val. På Tradera har du möjlighet att erbjuda en rad olika betalsätt. Att erbjuda flera alternativ ökar dina försäljningsmöjligheter eftersom olika köpare föredrar olika betalsätt. Vi rekommenderar att du som företagssäljare registrerar dig för att ta betalt med PayPal eller Klarna, då dessa erbjuder köpar- respektive säljarskydd.


Varför kan jag inte ändra betalsätt tradera

Julklappstips eller varför inte till adventskalender! Titta gärna på mina andra annonser, har fler annonser med djur och leksaker. Skickar helst via Schenker då det är spårbart.


Betalning sker till valt betalsätt senast dagar efter vunnen annons. Ge mig chansen att lösa problemet innan du lämnar låga betyg i staplarna eller ger negativt omdöme är du snäll. Jag är inte alls omöjlig. Du kan där ange din mejladress för att återställa ditt lösenord alternativt ange ditt personnummer för fler alternativ, så som BankID-verifiering. Du kan få tillgång till ditt konto via Bank ID eller SMS.


Varför kan jag inte ändra betalsätt tradera

Vänligen följ instruktioner här. Välkommen till Tradera Infocenter. Här finns svar på allt du kan tänkas fundera över. Frakt kr med emballage. Och som jag skrev ovan, det var inte jag som anmälde honom till Tradera , så varför han blev avstängd vet jag inte.


Kan jag göra ändringar i min beställning? När kommer jag få min order? Vad gör jag om jag har en fråga innan jag placerar min order? Själv bor jag i Finland.


Nu undrar jag varför det är så? Så oseriöst så det finns inte. Med en liten enkel konverting ( ändra yxans spets till en lie) kan han användas som Typhus istället ( eller varför inte en deathshroud?) Vid intresse kan jag skicka bild på hur jag gjort min.


Den är alltså varken ihopsatt eller målad och kommer med tillhörande bas. Tycker de kör med lite fulspel här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg