tisdag 13 oktober 2015

Dekorplast bänkskiva

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Högkvalitativ dekorplast. Upptäck vår dekorplast med fantastiska egenskaper. Vi har genom åren provat på många olika märken av dekorplast , och till slut valt ut den här tack vare dess höga kvalitet.


Du kommer att älska den! Den är dessutom vattenavstötande och fungerar bra både i kök och badrum.

Jag tycker att lägenheten redan nu ser ljus och fräsch ut men du skulle kunna antingen använda dekorplast i köket och badrummet för lite modernare touch. Annars kan man alltid måla kakel och bänkskiva till önskvärd färg (svart, vitt). Kärt barn har många namn och vårt stora utbud av dekorfolie, designfolie, möbelfolie och dekorationsfolie har vi valt att kalla dekorplast. Dekorfolie passar att sätta som insynsskydd på fönster eller att klä in hyllor med. Möbelfolie är ett lika lämpligt namn då du kan klä in och om diverse möbler.


Om du funderar på att fästa dekorplast på din bänkskiva är det dock några saker du bör tänka på, till exempel hur ofta skivan används och till vad. Klä om brickan och pappersförvararen (nedan), eller varför inte sätta dekorplasten på (sko)kartonger – nu behöver du inte gömma undan dem längre utan kan låta stå framme som en del i inredningen. Dekorplasten är utmärkt även till mindre grejer.

Fynda billig dekorplast till hemmet online hos oss på Fyndiq! Då kan dekorplast vara något för dig! Om man vill byta stil hemma, men inte vill lägga ner mycket pengar och tid på att renovera, så är dekorplast ett mycket bra alternativ! Det finns några enstaka dekorplaster som är något tjockare. Tänk på att dekorplasten är en tunn plast och eftersom plast är ett mjukt material så kan det eventuellt bli ytliga repor om du drar eller puttar föremål över ytan.


Badrummet är den plats i huset där hygien och harmoni måste komma till uttryck. Ett utrymme som ägnas åt personlig hygien och vår där vi ska känna oss. Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare. Passar utmärkt för snabba renoveringar av exempelvis skåpsluckor och bord eller för hobby.


Dessutom reduceras värmestrålningen i rummet och skyddar för skadlig UV-strålning. I HORNBACHs webbshop hittar du självhäftande plast i olika färger, motiv och mönster. Färggrann köksbänk med kakel – gjut en bänkskiva Bänkskivor.


Pimp my Husvagn – FamiljeLiv. Hemsk dekorplast på köksluckor som inte går att få bort, HSB vill. CachadHär hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för dekorplast bänkskiva. Köpte dekorplast i svart med trämönster och sedan en matt variant.


Sedan fäste jag det trämönstrade på bänkskivorna och på den lilla trälisten mitt i kaklet (så urbota dum trälist kan jag tycka). Blev ganska så stor skillnad va?

Den matta dekorplasten på kaklet hade jag på i en enda lång remsa. Nu var det dags för bänkskivan att få en liten makeover. Med färg, dekorplast och nya bänkskivor kan man göra mycket.


Gör en husgarderob med dekorplast. Billigt och roligt sätt att förnya en trist garderob – kanske i barnrummet! Du behöver tre olika färger på vinylplasten, en som grund (fasad) samt svart och vit färg till foder och fönster. Många undrar om man kan sätta dekorplast på kakel.


Kontaktplast, självhäftande dekorplast. Används i heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar, hyllplan m. Vill du ta bort kontaktplasten igen gör du det enklast genom att värma den lite försiktigt med en hårfön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg