onsdag 28 oktober 2015

Jourhavande kurator

Behöver du någon att tala med? Jourhavande Medmänniska. Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Mer information finns på jourhavandekomp. Ibland behöver du dela dina upplevelser, tankar och känslor med någon som lyssnar.


För dig som söker medmänskligt stöd på natten. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Stödsamtal med människor i akuta kriser och svåra livssituationer.


Vi är en röst i natten. KURATORN är en kommunikations- och eventbyrå baserad i Stockholm. Till oss är ni lika välkomna med en grundidé som en helt färdig produkt som ska förpackas och förmedlas. Söker du råd och stöd för en lösning är Du välkommen att ringa, inget problem är för stort eller för litet.


Jourhavande kurator

Du som är under år kan ringa Röda Korsets jourhavande kompis och prata om det där som du inte vill eller vågar ta upp med någon annan. Kurator Christina B Asplund. Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka.


Det skriver Svenska Dagbladet. Nationella hjälplinjen erbjuder dig kris- och stödsamtal samt råd och hänvisning. Samtala på telefon, chatta eller skriv elektroniska brev.


Jourhavande kurator

Prästen du talar med har tystnadsplikt. Hos Kyrkans SOS får du tala med en medmänniska. Det är en person som är volontär och som har tystnadsplikt.


Hos oss kan du träffa distriktsläkare och distriktssköterska. På laboratoriet hjälper vi dig med provtagning. Våra sjukgymnaster har bred kompetens inom olika områden.


Jourhavande kurator

Här finns också en kurator. Du kan också få kontakt med psykolog. När du blir sjuk, skadar dig eller behöver hjälp med din psykiska hälsa är du välkommen till oss. Vårdcentralen Höör är en del av Region Skåne. Fyra filmer om anhörigskap.


Filmerna visar personer som lever i olika former av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbun Röda Korset och. Huvudrollerna görs av Olof Widgren och Kerstin Tidelius. Den producerades av SR Göteborg och visades i TV1.


Det kan gälla praktiska problem som boende, resor men också funderingar och oro hos eleven själv eller för andra. Akut hjälp – vid personlig kris, problem i familjen eller andra sociala svårigheter. Information om vart du kan vända dig i akuta situationer som rör sociala.


Södra Sveriges bästa nyhetssajt med nyheter, sport och nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg