måndag 5 oktober 2015

Betala spotify med autogiro

Hur är det med förbetalda kort? Vi accepterar förbetalda kort utfärdade av Visa, MasterCard och American Express. Vi rekommenderar att du kontaktar kortutfärdaren för att kolla om det förbetalda kortet kan användas för Spotify. Så här ändrar du dag för din Spotify -betalning: Avsluta din aktuella prenumeration.


När din kontosida har ändrat Spotify Free (under Din plan) kan du prenumerera på Premium igen den dag du vill bli debiterad. Du debiteras nu på eller runt den här dagen varje månad.

Close Vi använder cookies för att leverera en optimal webbupplevelse. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies i enlighet med vår. Autogiro är ett enkelt sätt att betala räkningar på och passar bra för återkommande räkningar som till exempel hyran, telefonräkningen och försäkringar.


Med Autogiro dras betalningen automatiskt på rätt dag. Betala för Spotify via Apple. Det gick tidigare att betala för Spotify Premium med Apples betalningssystem i appen (iAP). Detta har dock tagits bort för nya prenumeranter.


Din prenumeration avslutas inte på en gång om en Spotify -betalning inte går igenom som vanligt. Vi fortsätter att försöka genomföra betalningen under de närmaste dagarna.

För att se till att betalningen går igenom kan du kontrollera att du har tillräckligt med pengar och att ditt kort inte har gått ut eller spärrats. När du betalar dina försäkringar med autogiro , kan du sprida betalningarna över året. Du kan välja att betala per måna halvår eller helår och du får en betalningsplan där du ser hur mycket du ska betala.


Med tjänsten Autogiro betalas dina fakturor automatiskt till dina leverantörer. På så sätt kan du ägna dig åt dina affärer i stället för att hålla reda på förfallodagar och registrera långa OCR-nummer. Med Telia e-faktura slipper du fakturaavgiften. Du kan antingen beställa e-faktura via Mitt Telia eller gå direkt till din internetbank. Du behöver inte godkänna något, utan bara se till att du har pengar på kontot.


Swish — betala med mobilen. Skicka och ta emot pengar med ditt mobilnummer. Pengarna kommer in på mottagarens konto direkt. Du kan bland annat dela notan, samla in pengar till en present eller ta betalt för saker du säljer.


Autogiro eller e-faktura börjar fungera när du har betalat tidigare avgifter. Om du byter till autogiro eller e-faktura men har fått hem ett eller flera inbetalningskort behöver du betala de avgifterna först. Sedan kommer autogirot att börja dra din avgift, eller e-fakturorna komma till dig.


Om du har autogiro och det inte finns några pengar på ditt konto den dag fakturan ska betalas gör vi ytterligare tre försök de kommande tre bankdagarna. Om dragningen inte lyckas efter dessa tre försök behöver du betala fakturan manuellt. Med autogiro hos oss sköts betalningarna av dina försäkringar på ett enkelt och bekymmersfritt sätt helt utan avgifter.


Läs mer och ansök om autogiro här.

Om du får ett inbetalningskort innan autogirot är aktiverat, måste du betala på egen hand. Om pengar saknas på det bankkonto du anmält för autogiro eller om du själv har avslutat autogirot , måste du också betala på egen hand. Observera att autogiro för trängselskatt inte omfattar infrastrukturavgifter (broavgifter) eller andra skatter.


Om du inte har möjlighet att signera med e-legitimation kan du skriva ut någon av blanketterna nedan. Tjänsten Bg Autogiro riktar sig till dig som företagare som vill göra det bekvämt och enkelt för dina kunder att betala i tid. Med Bg Autogiro sköts betalningarna smidigt och säkert.


Spotify är en digital musiktjänst som ger tillgång till flera miljoner låtar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg