onsdag 14 oktober 2015

Alcúdia spanien

Boka ditt Hotel i Alcudia online. Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Alcudia är det perfekta valet för dig som vill resa med barn!

Alcudia har flera stadsdelar med sina egna små centrum, men folklivet (och de bästa tapasrestaurangerna) finns i de äldre delarna, nära hamnen. Självklart kan du bo bra även när du reser utan barn. Med Vings transfer kommer du enkelt och säkert till ditt hotell i Alcudia. Transfern ingår inte i resans pris, du lägger själv till den vid bokning. Restiden från flygplatsen Palma de Mallorca strax utanför Palma stad till ditt hotell är ca minuter till timme och minuter (ca km), beroende på trafik och antal hotellstopp.


Alcudia på öns nordkust är barnfamiljernas absoluta favorit! I den charmiga gamla staden, grundad av romarna, lever man sitt stillsamma vardagsliv och i hamnen Puerto de Alcudia ligger fiskebåtar och fritidsbåtar tätt.

Golfbanan ligger vid kusten och namnet har man tagit av ön Alcanada som ligger synlig från de flesta hålen. Banan är omgiven av träd och utsikten över havet är enastående. Läs riktiga recensioner - boka nu! Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances.


Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Se karta över Alcudia , Mallorca. Här får du en överskådlig blick av Mallorca och var alla TUIs hotell i Alcudia ligger.


Välkommen till Eix Hotel Alcudia - ett fint hotell med bra läge för dig som är över år. Frukostbuffé ingår och du har möjlighet att köpa till halvpension. Jämför och boka resor till Alcudia , Mallorca. Det här är rena paradiset för barn som gillar sol och bad. I Alcudia finns lekparker, vattenland och en långgrund strand utan vågor.


Badorten Alcudia ligger i norra hörnet av ön Mallorca, och är sedan länge en favorit bland barnfamiljer. I cykelgaraget finns även en vattenstation och möjligheten för rengöring av cykeln. Hänglås till cykeln kan hyras till en kostnad på cirka 1€ per dag.


Sunwing Alcudia Beach har cykelgarage där du kan förvara din cykel eller hyr en under semestern.

Alcudia Garden består av fyra byggnader, som omger en vacker och lummig trädgård med stort poolområde med solstolar och poolbar som serverar enklare rätter samt a la carte restaurang. Lägenheterna: Trivsamma lägenheter med balkong eller terrass mot gata eller trädgård. Alcúdia , Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Tvårumslägenheter (ca m2) med sov- och vardagsrum.


Vårt bästa familjehotell i Alcudia – direkt vid stranden. Spanien › Mallorca › Alcudia. Det har ett fantastiskt utbud av faciliteter, vilket gör det till en idealisk miljö för familjer. Bellevue Club ligger precis vid en vacker sjö och bara en kort promenad eller båttur till Alcudia -stranden. Här finns alltid gott om plats på de kilometerlånga och breda stränderna.


Alcudia , som ligger i Mallorca provinsen. Playa de Alcudia – sandstrand för hela familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg