torsdag 15 oktober 2015

Att göra och se på lanzarote

Vi förhandlar så att du slipper. Sevärdheter i Lanzarote : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Lanzarote , Spanien på TripAdvisor. Lanzarote är känt för sitt vackra månliknande landskap och sitt härliga klimat. Här är Sevärdheter och Saker att Göra på Lanzarote. Mer än bara sol och bad.


Lanzarote nästan alltid har sol kan det vara trevligt att göra något mer än att bara ligga vid stranden eller poolen. Havet lockar med spännande dykning, bra surf och du kan följa med på båtturer ut och spana efter valar och delfiner. Husen vita och fönsterluckorna gröna. Stämningen lugn och avslappnande.


Det är inte svårt att förstå varför. Dessutom skiner solen nästan jämt. Här är vår lista på åtta saker att göra när du väl landat och klivit ut i den.


Strax norr om Haría finns en enorm lavatunnel öppen för besökare på två platser. Jameos del Agua och är designad av César Manrique. Här går du ner i ett stort hål via trappor och möts av en restaurang.


Dessa centimeterstora gulvita, blinda krabbor finns enbart på Lanzarote och används ibland som en symbol för ön. Obs - det kan vara lockande att kasta mynt i sjön, men det är något som ska undvikas av hänsyn till de fridlysta krabborna. Fest på kvällen - Jameos nights.


Att göra och se på lanzarote

På Lanzarote kan du njuta av en härlig mix av natur, kultur och ren avslappning. Upptäck Nationalparken Timanfaya, besök den världsberömda arkitekten César Manriques hem eller ligg och slappa på stranden. Solen skiner nästan alltid och palmer svajar i takt med de svalkande brisarna som sveper in från havet. Den kanariska regeringen har sett till att göra flera senderos (stigar) för att kunna visa upp det enastående landskapet som finns här. Man kan vandra längs stigarna, som ibland kan gå genom ganska besvärlig terräng, på egen hand och i egen takt, eller så kan man följa med på en av de många guidade vandringar som erbjuds.


Man ska se upp för tidvattnet, hålla koll på vädret och undervattensströmmarna, för under vissa förhållanden kan det vara farligt att simma. På hotellet kan alltid receptionen hjälpa till med rätt och aktuell information om vart man ska gå och när det är bäst att njuta härliga soldagar. Parken har en stor flora och där går att finna 1mycket sällsynta växter. Givetvis finns det möjlighet att förtära mat och dryck i parken och det kan du göra på restaurangen El Diablo.


Att göra och se på lanzarote

Ett äventyr till La Cueva de los Verdes Detta nätverk av underjordiska grottor finner man nära Monte de la Corono i norra delen av Lanzarote. Den ligger på en sluttning just ovanför Puerto del Carmen på väg mot Tias, med en resa på endast fem minuter från hotellen och stränderna vid Puerto del Carmen och tio minuter från flygplatsen. Tänk på att forumet är till för att sprida tips och råd om resor.


Visa respekt och använd alltid en vänlig ton. Läs gärna mer i våra användarvillkor. Det finns otaliga saker att göra på Teneriffa och du kommer inte hinna med alla saker på en eller två veckor. Saker att göra i närheten av La Bulla på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på saker att göra i. Här hittar du tips på allt ifrån kultur-, natur- och skaldjursupplevelser till vandring, cykling, paddling och shopping.


Att göra och se på lanzarote

Visit Hjo ansvarar för Hjo Turistinformation samt all information i våra digitala och sociala mediekanaler. Han landsteg först på den norra sidan på Lanzarote där den fattiga befolkningen inte klarade av att göra motstånd. Han träffade kung Guardafia som uppmanade honom att avbryta attackerna och i utbyte får ett slott vid Costa del Rubicón.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg