fredag 23 oktober 2015

Golfskola 2017

Här presenterar vi alla färdigpaketerade resor med fasta avgångar. Det kan vara tjejresor, träningsresor, temaresor eller avgångar där vi har reseledare på. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå.


Instruktören har gott om tid att hjälpa dig med ditt spel, då det är max sex deltagare per grupp. Vårt lyckade och uppskattade samarbete med Rolf Lossius på Mölndals GK kvarstår och våra erbjudanden kommer att presenteras här på hemsida. Vi tränar igenom alla slag under veckan allt ifrån puttning till driver, vi filmar även er sving och analysera den.

Paul Berglund har arbetat som instruktör i över år. Han har ett mångårigt förhållande till golfen. Redan som 12-åring började han spela golf på Nya Zeeland. Följ med till Emporda Golf Resort utanför Barcelona. Vårens första nyhet för GolfMartin Academy blir Barcelona.


Under veckan kommer vi att varva träning och spel på banan under ledning av våra duktiga PGA PROs. Hos Golf Plaisir blir du väl omhändertagen och vi ser till att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. Du kan även ta med dig ditt kompisgäng och beställa en egen, skräddarsydd golfskola ! Vi kommer i år erbjuda flera spännande alternativ där ni kan gå ihop ett kompisgäng, eller tjejgäng eller ditt företag.

Där vi skräddarsyr din golfskola efter just era behov. Hotel Quinta da Marinha ligger i utkanten av hamnstaden Cascais och är ett av få riktiga golfhotell i Lissabonområdet. Paketet inkluderar boende och helpension på Herrgården samt träning och spel i vår fina miljö. Under golfskolan läggs stor fokus på hela ditt golfspel från tee till hål, både mentalt och teknikmässigt. Om programmets upplägg.


Låt oss på Birdie Golf Tours guida dig till de bästa golfbanorna, hotellen och upplevelserna i Portugal. Med års erfarenhet av golfresor till Algarvekusten och. Golfskola och Academy-resa till Cypern med Easton Golf. Vi erbjuder golfresor, gruppresor och golfkurser till noga utvalda destinationer och golfanläggningar. Välkommen att boka din golfresa hos oss på 360golf.


Spela på en storslagen bana, möts på vår nya konferensanläggning, bo bra på hotellet, njut av förstklassig mat och njut av en härlig relax. Christopher Senocak Lämna en kommentar. Golfvisons populära golfskola blir fullbokad snabbt, kul! Vi bestämde oss direkt att hit vill vi göra en golfresa med våra kunder!


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. Solresor erbjuder exklusiva golfresor med banor av världsklass.


Läs mer om aktuella erbjudanden och tips inför vårens och sommarens golfsäsonger.

Välkomna att anmäla er till sommarens populära golfskola ! GOLFSKOLA PÅ HOOKS HERRGÅRD Finns fortfarande några platser kvar. Restaurang som slår det mesta. Förmodlingen Sveriges bästa SPA.


Ni blir inte besvikna! Vi upprepar succén från i fjol och avslutar golfsäsongen med en golfskola enbart för tjejer. Den – september beger vi oss till Hooks Herrgård för att träna med våra tjejproffs, spela, SPA:a äta middag och umgås.


Gruppen startar i mitten av maj om minst deltagare är anmälda. Joacim Blomberg på joacim. Hos Alec´s Golf erbjuder vi golfskor av kvalitetsmärket Puma.


Allt från stabila golfskor med softpikes till hybrid och streetskor finns i butiken. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg