måndag 19 oktober 2015

La takvård skövde

Taktvätt – det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Dubblera livslängden på hustak med takvård från LA Takvård. Verksamhetsbeskrivningen för. Tjänst Och Försäljning i Skaraborg AB:Bolaget ska bedriva försäljning av tjänster och produkter inom takvård. Bolaget ska även bedriva försäljning av rengöringsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.


La takvård skövde

LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök för att få en. Kontaktuppgifter till LA Takvård Skaraborg SKÖVDE , adress, telefonnummer, se information om företaget. Vi är det lokala företaget som hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner mm att spara pengar – genom att ta hand om deras tak. Vi erbjuder takvård , takmålning och taktvätt i Skövde , Mariestad och omnejd.


Ett tak som inte hålls efter kommer att behöva bytas mycket tidigare än ett tak som vårdas över tid. Vi arbetar med takvård i hela Skaraborg, i orter som exempelvis Skövde , Skara, Mariestad och Lidköping. MK Takvård erbjuder våra kunder professionell takvård. Vi finns för att ta tag i era takproblem innan det är för sent.


Det är under vår kontroll som vi kan upptäcka och uppmärksamma de risker som finns. Att arbeta med takvård medför alltid vissa risker och det är därför mycket viktig att vara noggrann med säkerheten. Vi har tyvärr under veckan blivit förväxlade med ett annat företag som säger sig komma från LA - Takvård AB i Uppsala Helsingborg och Skövde. Vi på LA - Takvård AB har stripade bilar och profilerade arbetskläder med våran logga på. Vi Lämnar alltid offert på plats som är maskinutskriven.


Vi på Takvård i Väst får ofta frågan vad en takbehandling kostar. Vi har därför skapat en enkel mall som exempel på vad det skulle kosta att behandla ett tak med olika typer av lösningar. Med normalvilla så menar vi ett genomsnittshus med en golvyta på ca 1kvm per våning. Fantastiska Erbjudanden i Skövde. Inom Nordic Takvård Ab får du all tänkbar stöd och utbildning för ditt arbete.


Du kommer lära dig mycket inom takunderhåll väldigt snabbt och kunna rekommendera och sälja tjänster främst till villaägare. Aktivt och självständigt förhållningssätt till kundrekrytering och aktiv försäljning. Kontakta oss gärna om du är intresserad av något av våra tjänster, eller har några andra funderingar. Nordic Waterproofing är börsnoterat på Nasdaq Stockholm.


LA Takvård expanderar och söker nu 1nya medarbetare per år i hela sverige. Med arbetsplatsförlagd utbildning har du extra goda chanser till anställning. SOLHEMS FÖNSTERPUTS OCH TAKVÅRD. Vi utför fönsterputs i Skövde med omnejd.


La takvård skövde

Vi har specialutbildning för arbete på hög höjd. Om du vill slippa putsa dina fönster hemma så fixar vi det. Har du problem med påväxt på ditt tak eller fasa så har vi lösningen för dig. Det är 1 av aktiebolagen i Skövde kommun som har högre vinst per anställd än Mikael Krantz Takvård AB, motsvarande siffra för Sverige är 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg