måndag 26 oktober 2015

Bromma golf greenfee

Upp till rabatt i Bromma. Missa inte chansen, boka nu! Det går ej att kombinera greenfee -rabatter. Bromma Golf är centralt belägen vid Bromma Flygplats, bara minuter från city. Här finns en utmanande åretrunt-öppen 9-hålsbana, lämplig för alla kategorier spelare, belägen bland lummiga kolonilotts-områden och vackra promenadvägar.


Tider som ej avbokats senast två timmar före start debiteras en ”No Show-avgift” på 2kr per person –oavsett om man är medlem eller gäst!

En 9-hålsbana som är öppen året runt, lämplig för alla kategorier spelare och belägen bland lummiga kolonilottsområden och vackra promenadvägar. Greenfee Bromma - bangolflektioner, bangolfbanor, utomhusbanor, helgöppet, kvällsöppet, minigolfklubbor, kiosk, banan, café, golf - bangolf, minigolf - företag. Golfbanorna i omgivningen Ulriksdals GK, Kungliga Drottningholms Golfklubb, Stockholms Golfklubb, Danderyds Golfklubb, Viksjö GK och Hässelby Golfklubb. Det finns inte tillräckligt många recensioner för att ge ett pålitligt betyg.


När receptionen är stängd skriver man in sig i greenfeelådan bredvid receptionsdörren och lägger jämna kontanter i ett kuvert, som sedan skickas in i brevinkastet vid restaurangdörren. GolfStars samtliga svenska banor. Bodaholm Golf har stängt för säsongen!


Stockholm med omnej kontaktinformation och annan info om att spela golf i Stockholm!

Hitta och få information om bromma golf bromma i Bromma och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel på dessa (ej Grödinge Golf Center) och i mån av tillgång. Säsongspremiär i helgen. Förlaget Egmont Publishing äger varumärket Svensk Golf. Som medlem i Ekholmsnäs Golf Lidingö (Ekholmsnäs och Greenfeemedlem) har du möjlighet att teckna en prenumerationen på tidningen till rabatterat pris.


Prenumerationen ingår för våra fullvärdiga medlemmar. Medlemskapet gäller ALLA dagar och på ALLA tider. Vi är glada och stolta över att vara Stockholms, och Sveriges största auktoriserade återförsäljare av Volkswagen. Det betyder att vi har ett oöverträffat. Mest golf för pengarna!


Golf Bromma bokar du här online på sekunder. Onsdagen den februari, nästan helt snöfritt med undantag från ett par fläckar i 5:ans bunker. Greenerna ser gröna och fina ut, idag har vi haft en greenfeespelare på Bromma Golf.


Vi ska inte ropa hej än men visst börjar vi närma oss, snart ses vi! Golfen förändras och vi utvecklas. Kallfors och Vidbynäs ger dig Golf South Sthlm – ett koncept där du får södra Stockholms två bästa och mest trivsamma golfklubbar i ett och samma medlemskap.


Vi ger dig dubbelt så mycket golf för pengarna. Välkommen att utforska våra attraktiva erbjudanden.

Arlandastad Golf är en komplett golfanläggning som erbjuder något för alla typer av golfare. Tillgänglighet, kvalitet och service är vårt motto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg