tisdag 6 oktober 2015

Thailand resmål

Fantastisk semester till bra pris. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Hitta billigaste resan här. Landet som har något för alla, vem man än är och vad man än söker. Allt om Resor guidar dig till härliga öar som tillsammans erbjuder det bästa av det mesta.


Här finns tips på öar som Koh Koo Koh Kho Khao, Koh Phayam och Phuket, Koh Lanta och Phi Phi–öarna.

Lata dagar på palmbeströdda stränder, snorklingsäventyr eller häftiga matupplevelser. Thailands vita fläckar finns faktiskt fortfarande. Koh Samui, Koh Pangan och Koh Tao är alla etablerade resmål med en väl utbyggd infrastruktur. Och alla öar har sin egen själ och identitet. Chaweng och Lamai är de mest populära stränderna.


Många väljer att stanna några dagar på var och en av dessa öar. Vid byns lilla centrum finns några restauranger, småbutiker och strandbarer. En fiskarbefolkning på några hundra personer är de enda bofasta.

Naturen är orörd och intill ligger en spektakulär skärgård med toppiga djungelöar. Utanför de vackra sandstränderna finns oftast mycket spännande dykvatten där du kan simma bland tropiska fiskar och koraller. Skyscanner har sammanställt en lista för dig som söker alternativa destinationer i detta populära land. Flygen landar i både Krabi, Bangkok och på Phuket.


Till exempel: Enbart på ön Phuket finns ett tiotal resmål , från rofyllda strandvikar till semestermetropoler som Karon, Kata och. Men ön är värd ett besök även om du inte klär i groddräkt. Den mysiga stämningen förhöjs av de vackra stränderna, de grönklädda bergen och barernas neonljus som lyser upp promenadstråken och håller de heta nätterna vid liv.


Här kan man segla på timmerflottar och besöka bergsstammar i bergen. På resan till Phuket kan du njuta av fridfulla ständer, fantastisk snorkling och prisvärd shopping. Med Solresor kan du resa till omtyckta Phuket, de vackra stränderna i Khao Lak och till klassiska Hua Hin. Njut av den avkopplande atmosfären på de exotiska stränderna och slappna av i den trivsamma miljön på hotellet. Det går att betala med kort på många hotell, restauranger och i många butiker och uttagsautomater finns i städerna.


Hos oss finns allt från charterresor till kortare cityresor. Tycker du om långa sandstränder, härliga båtturer eller kanske god asiatisk mat? Och ännu en Men vilka ska du absolut inte missa? Har man bara ett par veckor hinner man inte med med att resa runt till så många platser. Se väderprognos, karta, forum, om vaccination, boende, hotell, prisbild och valutakurs från upplevthailand.


Reportage, bilder och guider till populära resmål.

Har ni väl klarat av den långa flygresan väntar himmelriket. Stränderna är långa och barnvänliga, även om du på vissa orter ska se upp för undervattensströmmar vissa tider på året. Oavsett vilket resmål du väljer finns det något för alla åldrar.


Se bland annat Phuket, elefantön Ko Chang eller de nordliga städerna Chiang Mai och Chiang Rai.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg