onsdag 28 oktober 2015

Svenska kändisar lista

Under år har Termo Original haft fokus på att utveckla dom bästa tänkbara underställen. Material som passar dom skandinaviska årstiderna och det varierande klimatet. Här kan du köpa friluftsmat.


Muggar, stekpannor, bestick m. Skotork, strumpor, mössor med mer.

LISTAN : Expressen listar Sveriges 1hetaste nöjesprofiler. I mer än år har Hänt bevakat den svenska nöjesscenen. Nu presenterar vi återigen stolt Sveriges viktigaste lista över det kommande årets mest betydelsefulla kändisar. Nöjesbladet har hela listan som toppas av stjärnskottet Bianca Ingrosso. Det här är ju helt sjukt kul.


Hela listan - världens 1kändaste kändisar Pinsamma soffhopp till trots, Tom Cruise stjärna lyser klarare än någonsin. Välkommen på korvfest!

Ernst Kirchsteiger har en mastodontliknande familjelycka, enligt en källa i inspelningsteamet bakom Sommar med Ernst. Programledaren, som alltid går barfota, har en riktig bamsefar innanför byxlinningen, säger hen. Lista över topp 1kändisar just nu!


Vi listar de hetaste och mest omskrivna kändisar just nu med nyheter, bilder och videos. Det finns en hel del kändisar som har gått i terapi. De flesta av de som har berättat om det öppet rekommenderar alla att gå i terapi om de behöver det, och att man inte ska skämmas. Sveriges TV-snickare nummer ett är fortfarande den stora stjärnan i TV4:s ”Äntligen Hemma”.


Numera har Martin Timell, 5 fått konkurrens på kändishimlen av sin minst lika kända brorsa Anders, 48. Det blir fler och fler kändisar som väljer att exponera hela, eller en del av sitt liv på nätet genom att blogga. Eftersom bipolär sjukdom är med på ett hörn i boken men inte har något eget avsnitt har jag inte skrivit om kändisar med bipolär sjukdom i den. Jag tänkte därför att jag skulle ge er ett inlägg här istället med en lista över kändisar med bipolär sjukdom. Marknadens största utbud av roliga prylar.


Snabb leverans och grymma priser! Vissa är nya talanger och andra har legat och puttrat i bakgrunden men nu fått sitt stora genombrott. Den gemensamma nämnaren på denna lista är i alla fall att samtliga stjärnskott har imponerat med sin talang och blivit riktiga snackisar under året.


Efter teaterskola i New York, tv-såpor och svenska långfilmer medverkar hunken Alex nu i Ben Stillers komedi ”Zoolander”.

Puls kommentar: Klampar i pappa Stellans fotspår – raka vägen till Hollywood. Helena af Sandeberg, 3 skådis. Såpor och långfilmer följdes av en teatervända i Norge. Hetsar numera upp sig i TV4:s ”Heja.


Hur stor är Beyoncés förmögenhet, och hur rik är Madonna? Ta reda på svaret i detta bildspel och få även reda på vilka andra som ingår i världens topp rikaste kändisar. Nästan hälften av listan utgörs av världens rikaste skådespelare, såsom Johnny Depp och Mel Gibson.


Vi har en lång lista över kändisars barns namn. Kändisar och deras namnval visar allt oftare vägen för svenska folket när de ska välja namn till sina barn. Sportstjärnor, kungligheter och artister toppar listan.


Annons Carina Berg, Gina Dirawi och David Batra är några av de svenska kändisar som svenskarna allra helst skulle vilja resa me visar en ny SIFO-undersökning gjord av reseföretaget Resia. Taddlr har satt ihop en lista på de mest chockerande kända personerna som röker. Några personer vet man bara är rökare, men andra tror man verkligen inte röker. Vilken kändis lyckades ta sig in på listan ? Men Sverige har också några av världens största kanaler, varför det kanske också är relevant att mäta både engelsktalande, internationella kanaler OCH svenska – i två olika listor.


Den svenska listan (längre ner i artikeln) utgår alltså från kanaler som i huvudsak pratar svenska och den globala utgår från att rn. Alla i familjen Bernadotte tar sig in på tio-i-topplistan - förutom prins Carl Philip. Här är Sveriges mest kända kändisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg