måndag 19 oktober 2015

Viaconto kredit

Signera direkt med BankID. Du får ett icke-bindande erbjudande med låg ränta. Har du redan lån och vill öka det? Du får alla svar på din ansökan inom timmar och de första inom bara några minuter!


Med rådgivning från erfarna lånehandläggare som hjälper dig i ditt val av låneerbjudande. Ansök om ett lån hos Bynk idag. Du kan utöka eller ångra lånet när du vill! Inga uppläggningsavgifter! Billigare än snabblån, snabbare är kreditkort.


När du har beviljats din kreditlimit utbetalar vi hela det beviljade kreditbeloppet till ditt bankkonto. När du har amorterat av en del av din kredit kan du göra nya uttag inom den beviljade kreditlimiten. Fördelar med ViaConto.


Viaconto kredit

Du betalar endast för det använda beloppet. Sedan finns alltid möjligheten att ansöka om höjd kreditlimit vid behov. Hos den här långivaren är det möjligt att få din kredit beviljad även om du har st betalningsanmärkningar (om de inte tillkommit senaste månaderna). ViaConto har ofta bra erbjudanden till återkommande kunder.


Som befintlig kund kan man logga in på viaconto. Viaconto skickar fakturor elektroniskt – per e-post. Det minsta beloppet är av krediten och man kan betala via bankgiro eller Swish.


Alla kan hamna i en ekonomisk knipa och då kan ett snabblån eller en kredit vara den hjälpande handen när du snabbt behöver pengar. SMS-lån eller snabblån är ett korttidslån som ska återbetalas relativt snabbt. Det innebär att vi bedömer att dina inkomster inte räcker till för att klara kreditbetalningarna, samt att din ekonomi är för ansträngd. Följaktligen syns det inte i din kreditupplysning från UC att du har sökt kredit hos ViaConto. Kreditkolls betyg på ViaConto.


Baseras på ViaContos tider för utbetalning av kredit. Deras fokus är att kunna hjälpa till när det krisar och därför är det väldigt viktigt för dem att deras låneprocesser är enkla och pengarna snabbt finns på ditt konto. Vi arbetar för att våra kunder ska kunna ansöka om kredit på ett snabbt och smidigt sätt.


Viaconto kredit

De har heller inga dolda avgifter som sätter käppar i hjulet för dig i nöd. Vid beviljad kredit betalas hela beloppet ut till ditt föranmälda bankkonto direkt. I ämnesraden ange Till Klagomålsansvarig.


Sist men inte minst har du också möjlighet att chatta med en representant via Skype: viaconto. Detta är ovanligt men smart eftersom de allra flesta datorer i världen har Skype förinstallerat på dem. Ta ut krediten när du vill. Flexibel återbetalning.


Den som lånar för första gången får låna till fem gånger lägre ränta! Allt för att du inte ska låna mer än vad du verkligen behöver och undvika att försätta dig i ekonomisk knipa. Betalningsmöjligheterna är därmed flexibla och du betalar tillbaka ett lägsta månadsbelopp via autogiro varje månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg