onsdag 21 oktober 2015

Säljare sökes

Vi söker både dig som är säljare eller försäljningschef på jakt efter nytt jobb – och dig som är ny inom försäljning och funderar på en säljkarriär. Se alla våra lediga tjänster nedan eller skicka oss en spontanansökan! I vårt nätverk får 4personer nya karriärmöjligheter varje år.


Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer.

Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Arbetsuppgifter och ansvarsområden Som säljare hos oss får du både stor frihet och mycket ansvar. Om inget görs riskerar företagen att hamna i stora problem.


Redan i dag hindras många från att expandera, på grund av bristen på säljare. Vi vill nu expandera vår organisation med en eller ett par rutinerade säljare. Tanken är att ni arbetar med försäljning av våra produkter som egna företagare där ni då har egna återförsäljaravtal med oss.


Ni ansvarar för er egen försäljning via telefon och genom besök.

Samma prognos gäller över en längre tidsperio d. Drivs du av försäljning och entreprenörskap? Vill du växa i rollen som säljare och arbeta i en bred roll med mycket eget ansvar? Då har vi tjänsten för dig! Säljare - Arbetsmarknad.


Skådespelare sökes Statister, folk m. Svensk Företagssäkerhet expanderar och vi söker nu förstärkning av säljare på vår företagsavdelning. Som säljare kommer du i första hand att använda telefonen som verktyg när du informerar om vår tjänst Företagsbevakning. Vi söker dig sohar dokumenterad erfarenhet av husförsäljning. Arbetsförmedlingen anser att det råder brist på säljare , främst företagssäljare, och därmed är möjligheten till att hitta jobb som säljare bra.


Ramper från Feal AB - Ledande tillverkare av bärbara ramper, transportramper, lastramper, bakgavelramper, drive-in ramper, systemramper , tröskelramper och. Vill du arbeta på ett företag som präglas av driv, engagemang och trygghet? Då kan det vara dig vi söker!


Vi på Telisol hjälper företagskunder med helhetslösningar inom telekom och arbetar med bla Sveriges största operatör – Telia. Påbörja din spännande karriär som säljare !

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker dig som är redo att utvecklas och ta nästa steg i karriärstrappan! Vi ar ett Fabryk from Lettland som tylverkar allt from rost fry, mest ar de tanks till andra fabryker som typ mjolk, farmacent, ol. Soker en duktig person som. För alla säljare är förmågan att få kontakt med människor och få dem att känna förtroende en nödvändig egenskap.


Tävlingsinrikta hungrig och charmig säljare sökes ! Du ska vara tusenkonstnär som hitta lösningar på det omöjliga. Teknisk säljare sökes Har du rätt attityd och trivs bäst på fältet hos dina kunder – då har vi jobbet för dig. Du kommer till ett lag fullt av forwards.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg