måndag 5 oktober 2015

Hur vet man om man är vacker

Har funderat på det här ett tag nu och när det kom upp en tråd inom ämnet så fick det att mig fundera ännu mer. Hur vet man om man är snygg egentligen? Självklart ligger det i betraktarens ögon, men till viss del enligt mig. Nu pratar jag inte om utstrålning eller karisma utan bara om utseendet.


Hur vet man om man är vacker

Hej, hur vet man om man är snygg? När jag kollar mig i vissa vinklar som t ex från sidan i spegeln i provrum i klädaffärer är jag inte speciellt snygg men när jag kollar min reflektion i glasfönster kan jag tycka att jag är riktigt läcker. Den här utgåvan av Hur kan man veta att Gud är vacker : om Guds skönhet och konstnärligt skapande är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor. När man var liten och frågade någon hur man visste att man var kär fick vi oftast svaret Du bara vet.


Här kan ni kolla in när tre svenska kvinnor med synnedsättning diskuterar vad skönhet är för dem och vad som är vackert. Filmen är en del i en kampanj från Dove som de kallar för Blind Beauty och i samband med den gjorde man en sifoundersökning bland kvinnor och då visade det sig att en fjärdedel av svenska kvinnor sällan eller. Jag vet inte om det finns nån mer sån här trå så förlåt om det finns, men hur vet man om man e vacker ? Vad tycker ni e ett bra tecken? Om du ser personen som fulare ser du ju dej själv som snyggare, och om den är jättesnygg är du ännu vackrare.


Menar väl mest att man ser sig själv på ett annat sätt än hur man ser andra. Jag kan tycka någon är jättesnygg och tycka att jag själv inte är så jävla vacker men ändå kanske jag är snyggare. Hur man komparerar de olika adjektiven.


En komparation av adjektivet gör man oftast genom att lägga till ändelserna – are och – ast. Nils är svag, men Per är svag-are och Bill är svag-ast. Adjektivets olika jämförelseformer: Positiv Grundformen kallas positiv: glad. Komparativ Andra jämförelseformen kallas komparativ: gladare. Jag vet hur olika livet kan vara när man mår bra i sig själv och när man inte gör det.


Nu vill jag hjälpa andra att hitta sig själva, sin inre styrka och sin skönhet. Jag vill att människor ska känna sig vackra och tycka om sig själva. Det är mitt sätt att bidra till en bättre och mer kärleksfull värld.


Brukar komma fram tjejer till mig och ragga, jag orkar aldrig ragga själv på krogen, jag är ganska välträna solbrän lång. Tjejerna är dock alltid lite feta, och egentligen inga som jag attraheras av. Blir lack på att jag aldrig får sätta på normalviktiga brudar när jag själv är vältränad.


Jag visste att de egenskaperna skulle göra honom till en bra man om vi gifte oss. Jag drogs till honom och började älska honom. Resultatet blev ett stabilt äktenskap.


Om du är tillräckligt gammal för att gifta dig och är intresserad av någon, hur ska du då veta om det är äkta kärlek du känner? Om han är oerhört attraherad av dig, det kommer att lyssna på vad du har att säga. Du kommer att vilja veta allt om din dålig dag på jobbet, ditt spel med din vän, liksom vad du ska bära i morgon kväll. Vid senare i samtalet som tar upp de små saker som du sa tidigare, du vet att du har en Got som har en fruktdryck på dig. Jag undrar hur man avgör om en sten är äkta eller ej.


Hur ser man på ex rubiner,smaragder och safirer? Och vad betyder det att en sten är zirkon? De vita kornen i en bit granit heter kvarts.


Telepati, känner du pirriga känslor eller någonsin plötsligt bara vetat någonting om en person du just träffat,kan detta betyda att du är telepatisk. Telepati är att förmågan att skicka och ta emot energi till andra människor utan vanlig kontakt. När man blir förälskad är det lätt att bli helt hänförd av sin partner vilket får många till att dra slutsatsen att det är äkta kärlek de upplever.


Hur vet man om man är vacker

Albert Einstein College i New York har utfört en studie där de gjorde hjärnskanningar för att kunna se hur kärlek påverkar hjärnan. Hur planterar man en magnolia? Köper man en färdigodlad magnolia är det i kruka eller med klump. Då ska man doppa rotklumpen i vatten före plantering så den får suga upp vatten.


Plantera på samma djup som den stått i plantskolan. Rent generellt så ifrågasätter man aldrig sig själv om man är en psykopat. Utan skyller ständigt ifrån sig på andra. Inget är någonsin ens eget fel.


Så jag skulle vilja säga att om man ställer sig den frågan så är man sannolikt inte en psykopat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg