fredag 2 oktober 2015

El skateboard

Här kan du köpa allt inom skateboard , oavsett vilken typ av skateboardåkning du gillar! Vi har skateboards för barn och junior, liksom för vuxna åkare. Köp online på stadium.


Hos ELON hittar du ett brett sortiment av hushållsapparater från många kända varumärken. Att hitta den elektriska skateboard som bäst passar dig är dock inte det lättaste.

Om du ännu inte kunnat bestämma dig för en favorit bland de skateboards i vår “bäst i test lista”, läs då igenom de individuella mer djupgående recensionerna vi gjort av varje modell nedan. Varför en elektrisk skateboard ? Gasa med Razor X Cruiser el skateboard som låter dig snabbt och smidigt ta dig runt på ett smart sätt. Det är full fart när du kör och styr den 1watts, bakhjulsdrivna motorn med den trådlösa fjärrkontrollen. Den har justerbar hastighet så du kan själv bestämma hur fort det ska gå. Elektriska skateboards och longboards - Bara att glida fram och njuta av åkturen.


Vi är Sveriges första och största dedikerade återförsäljare av elektrisk skateboard och elektrisk longboard. Vi har Europas mest välsorterade webbutik inom elektrisk skateboard !

Vårt team består av passionerade elbrädeåkare. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på Rull. Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Boosted board har med deres el skateboard , været med til at igangsætte en enorm interesse for kombinationen af skateboard , longboard og motor i ikke kun USA men også hele verden. Stabil elektrisk skateboard , perfekt lämpad för fartfyllda äventyr!


Det uppladdningsbara batteriet ger en räckvidd på upp till km och du justerar farten, bromsar och backar med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Skateboardens bräda är tillverkad av starkt lönnträ och är täckt av grepptejp för en säker. Till skillnad från de flesta andra el - skateboards så har Yiiboard bara två hjul.


Det som gör den här elskateboarden unik – att den bara har två hjul – är både en styrka och en svaghet. När du väl rullar så är det inga problem att hålla balansen och du får en skön ”surfkänsla” när du kör, speciellt i nedförsbackar. Att åka elektrisk skateboard eller longboard kräver en del träning och balans, men för den som är van skateboardåkare är det enkelt. Broms och gas styrs genom en fjärrkontroll som föraren håller i handen under färd.


Fordonet används för nöje och rekreation och kortare resor mellan till exempel hemmet och bussen. Trygg och säker e-handel. Smart elektrisk skateboard med inbyggd LG batteri.


Den väger bara kg, så den är lätt att ta med på farten. Why you should buy this electric skateboard : It can swap between standard and off-road wheels.

Who’s it for: Anyone who rides on a mix of smooth pavement and rough terrain. How much will it cost? Why we chose the Evolve Carbon GT 2-in-1: Generally speaking, longboards and skateboards don’t fare very well on less-than-ideal pavement. Varan finns i vårt fjärrlager, leveranstiden är 3-arbetsdagar.


Som en skateboard – men eldriven och med fjärrkontroll. Fjärrkontrollen styr hastighet och svängar. De ciudad (Cruising Skateboard ): El cruising implica practicar el skateboard en un monopatín que te permita viajar lo más rápido posible en parques para skates, áreas urbanas en general y rampas sin tocar superficies o detenerte. Se trata de usar el monopatín como medio de transporte.


Under årens lopp har en typ av skateboard utvecklats till flera typer av skateboards , eftersom de har optimerats för de nya behov och ändamål som uppkommmit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg