fredag 2 juni 2017

Pizzakväll

Tillsammans med andra blivande konfirmander bjuder vi in dig till en pizzakväll där du kan träffa konfaledarna, präster, pedagoger och vår ungdomsgrupp. Ringde till och med för att berätta att pizzan skulle bli klar tidigare. Jag ligger i sängen och drar mig.


Vaknade vid men älskar att ligga kvar tills jag blir hungrig och kaffesugen #128578; Det bästa med helg. Pizzakväll , Augustenborgsgatan 15B. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.

Så när vädret pockar för pizzakväll så är det bara att ta fram den lille portabla vedugnen (Uuni 3), ladda upp med mozzarella, tomatsås och basilika (o annat gott) och bjuda våra konferensgäster som njuter av solskenet och havsutsikten. En pizza av napoletansk sort är svårt att göra, det gäller att hitta rätt ingredienser. Välkommen till pizzakväll på 95A, Akademiska sjukhuset! Barncancerfonden Mellansverige bjuder in till pizzakväll på Bonken, tisdag den mars 17.


Pizzan förbeställs så att det förhoppningsvis finns något för alla. Ingen föranmälan krävs. Det är trädgården och vad vi kan skörda, just den aktuella dagen som styr vad det blir för pizzor.


Ni vet det här med pizza.

Klassisk take away-mat, eller hur? Men, så otroligt enkelt att göra själv. Här hittar du mitt bästa grundrecept på Pizza. Råvaror, bröden, måltid och surdeg på burk ingår.


Om en magisk pizzakväll på Ekenäs Hantverksbageri. Förra sommaren öppnade ett litet Hantverksbageri här i byn Ekenäs. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Igår hade jag och Vida pizzakväll.


Liv åt middag hos en kompis och killarna var hos Mios pappa. Vi har fortfarande inget matbord men golvet duger utmärkt. Avnjut en härlig pizzakväll i vår lilla pizzeria på gården.


En perfekt start på er vistelse och ni får umgås över en avslappnad middag. Pizzerian har fokus på bra kvalitet och äkta råvaror. Favoriterna bland gästerna är bl. Capricciossa och flera av de italienska pizzorna, här kan du även hitta veganska alternativ! Solen skiner faktiskt idag så det var en skön känsla att vakna upp idag.


Kul att i köket få snittsa, det är lördagskväll, pizza på gång.

Onlinepizza och Hungrig är nu foodora! Unna dig eller familjen med en härlig pizzakväll ! Välj bland olika läckerheter i vår meny. Vi tar även emot större beställningar till Bröllop, Fest, Dop, konfirmation osv. Igår innan Victor kom hem förberedde jag lite mys här hemma, köpte hem middag och bakade efterrätt.


Nästan helt själv iallafall, det finns färdiga pizzabottnar som är stengugnsbakade (Matric) att köpa, man lägger bara på pizzasås och mozzarella sen ställer man in den i ugnen, på högsta värme i ca 5-min, sedan tar man ut den och lägger på det man vill ha på pizzan och river sist över lite parmesan. I dag var det grått och eländigt och igår var skogen så vacker när solstrålarna slank in mellan. Vilken härlig kväll med pizzatennis. Först hade minitennisgänget träning med efterföljande pizza tillsammans med.


Backrestaurangen ligger mitt i backen med en mysig loungedel, värmande brasa och solveranda med milsvidd utsikt över fjällmassiven i söder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg