tisdag 6 juni 2017

Glittrig choker

Vi har ett brett sortiment av chokers och halsband. Komplettera din look med ett snyggt halsband. Raderna är rörliga och ger en snygg och glittrig look.


Med dettas halsband så kommer du definitivt synas! Halsbandets storlek kan justeras.

Mått: Längd: 31- cm. Bild visar hur chokern ser ut på. Glittrig choker med en symbol.


Färgen annonsen avser syns på bild 1. Något som kan väcka en hel del funderingar är hur man tar hand om sin partytopp på bästa sätt. Om din topp till exempel är beströdd med paljetter behöver du vara extra försiktig i hanteringen. På tvättrådslappen hittar du all information om hur plagget ska tvättas.

Givetvis anges även alltid torkmetoder för toppen. Handväskan har avtagbar kedja samt en innerficka. Brett sortiment av smycken, hårprodukter och accessoarer. Vi uppdaterar sortimentet med nyheter varje vecka.


Fri frakt vid köp över 2kr. Bli inspirerad av våra. En nästan bländande glittrig choker som gör dig till en total glam goddess! Det är som att den är gjord av blommor av strass. Till kassan Mina sidor.


Smala, glittriga chokerhalsband i rött, silver och svart. Alla mått tas direkt på kroppen. Små barns stuss och innerben mäts utan blöja. Svart sammetschoker med deathly hallows. Därför är vissa produkter märkta med Expressleverans.


Säsongens trender och modenyheter till rätt pris.

Handgjord glittrig choker med silverfärgade detaljer baktill. Alltid fri frakt över 400:- och öppet köp i dagar när du handlar online på Ginatricot. Mer från Skalfynd Skalfynd är en samarbetspartner på CDON Marketplace.


Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Skalfyn och bedöms på leveranshastighet samt. Choker med litet glittrigt hänge. Rosa glittriga transsymboler.


Framtill sitter symbolen för dödsrelikerna. Blått i elevhemmet Ravenclaws färger på Hogwarts. Beroende på vilken stil du gillar kan du både klicka hem billiga spetsklänningar på nätet i en utmanande modell, eller något mer stilrent med långa ärmar och hög krage.


Du kan utan problem matcha spets med olika accessoarer, exempelvis en stilren choker eller glittriga ringar. Ett e-postmeddelande väntar i din inkorg. Kom ihåg att bekräfta och bli medlem i VERO MODA Club redan idag.


Föredrar du kortärmade toppar med en lite mer feminin skärning har vi även detta. Kombinera dem med en plisserad kjol och ett par snygga boots och du är redo för en avslappnad sommarkväll i goda vänners lag. Snygga accesoarer i form av en choker och ett par dinglande örhängen gör outfiten komplett. UrPenn erbjuder dig en stor variation på smycken gäller det gäller smyckestyp, smyckesmaterial och stil.


Här kan du välja mellan materialen silver 92 rostfritt stål, 18K guldplätering, 14K guld och bijouteri på smycken. I dessa smyckesmaterial har vi halsban armban örhängen, ringar, näsringar, piercings och chokers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg