måndag 26 juni 2017

Barnets kön kinesisk

Detta test är baserat på moderns ålder i kinesiska månår och den månad då barnet blev till. Ska man räkna ut barnets kön enligt den kinesiska kalendern så är det också viktigt att man använder sig av moderns kinesiska födelseår. Tabellen utgår från kinesisk ålder, blått är pojke och rosa är flicka i tabellen. För att enkelt räkna och och se vad du väntar för kön gå till vår räknesnurra. För att läsa mer om den kinesiska kalendern, kinesisk tideräkning etc gå till Chinese Fortune Calendar.


Ved hjælp af den kinesiske kalender kan du prøve at spå om dit barns køn allerede inden du bliver gravid. Nogle par planlægger deres graviditet ud fra den kinesiske kalender, fordi de tror på den virker mens andre bare prøver for sjovt. Den kinesiske kalender siges at være lavet af en kinesisk videnskabsman som begravede den i en kinesisk konges grav for omkring 7år siden. Nästan hälften av ryska kvinnor hänvisar till kalenderns förutsägelser ganska skeptiskt, även om felen i beräkningen av rätt ålder är skyldiga.


En kinesisk kalender utgår i hur gammal mamman var då hon blev befruktad och i vilken månad befruktningen inträffade. Meningen är att få reda på fostrets kön. Kartan ska vara framtagen av en kinesisk vetenskapsman och antas vara 7år gammal.


Det sägs att kartan ska stämma i procent av fallen. Jag väntar mitt första barn och är SÅÅÅ nyfiken på vad det kommer att bli! Alla jag talat med säger att Kinsiska kalendern stämmer överens med deras barns kön. Räkna ut vilken ålder du var när befruktningen skedde.


Titta sedan i kolumnen för vilken månad befruktningen skedde. Förutsäg din bebis kön med kinesisk kalender - pojke eller flicka? Barnets kön bestäms av kromosomerna X och Y. Nu kan du enkelt få reda på om din bebis är en pojke eller flicka. Kan man själv ta reda på barnets kön när man är gravid? Vilka tecken eller symptom kan avslöja om det är en pojke eller flicka.


Barnets kön kinesisk

Stämmer myterna om barnets kön även på dig. Den sägs vara konstruerad av en kinesisk forskare för över 7år sedan och sades stämma i av fallen. Den ursprungliga kinesiska kön förutsägelse kalendern hittades jordfästes i en grav nära Peking och daterades över 7år sedan. Kinesiska befruktningen kalender Kalender för befruktning - är felaktig, men populära Det har flera tusen år. Tong Xing ( kinesisk bok av visdom), som han tillhör, och i dag är en handbok för många kineser.


Blivande föräldrar kan vara på kalendern för att schemalägga barnets kön. Vi berättar i senaste avsnittet i podden att vi båda testat den och att den stämde på oss båda. Vi berättar även att vi testar på vänner som redan fått barn och på folk som ska ha barn som tagit reda på könet och det har stämt på alla.


Vet inte hur träffsäker den är men tydligen så funkar det ju. Andra sätt att ta reda på barnets kön är genom ultraljudsundersökning utförd under prenatalet och genom blodprovet kallat fosterskön, vilket tar hänsyn till mängden hormoner i blodet men det är också möjligt att känna till kön av barnet genom urinprovet som du köper på apoteket, se: Testa för att känna barnets kön. Er barnet undfanget præcist d. Så skulle barnet være taget ved kejsersnit en måned før terminen, hvilket måske er lidt urealistisk. Men lad mig gå videre me hvilken måned barnet skal undfanges, hvis du ønsker dig en lille pige.


Jag surfade runt på lite gravidsidor och hittade denna kalender där man kan spå vad man ska få för kön. Var tvungen att se om det stämde med förra barnet , och det gjorde det. Jämför din ålder det år du blev gravid med årtalet då du blev gravid.


Enligt detta är det en tjej i magen nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg