tisdag 13 juni 2017

Härliga citat om livet

Citat om livet – stort och smått. Om ingenting någonsin skulle förändras, skulle det inte finnas några fjärilar. If you´re not prepared to be wrong, you´ll never come up with anything original. Ken Robinson ∞ Den enda verkliga upptäcktsresan.


Du kan använda dem som du vill, men se väl på dem och föreställ dig inte att du inte håller med många av dem.

Många av oss flyger genom livet utan att titta tillbaka, utan att njuta eller bearbeta det som vi upplever. Det finns stora personer under historien som har lämnat bakom sig sitt eviga arv, sina bästa tankar i enkla men vackra citat för självförbättring och motivation. Ordspråk om Inlärning och Lärande och citat om Inlärning och Lärande - Sveriges största samling ordspråk och citat ! Dessa citat om livet handlar om livets goda och ibland orättvisa sidor med fokus på livet i sig och vad vi vill uppnå.


Alla citat om livet uttrycks av välkända och framstående personligheter och bakom dem finns både tanke och handling. Ett liv utan kärlek är som ett år utan sommar. Swedish Proverb Hemligheten om hälsa för både sinnet och kroppen är inte att sörja för vad som har hänt, oroa sej för framtiden eller att förvänta sig problem, men att leva i nuet, vis och ärlig.


Alla har sina berättelser och synsätt på detta ämne.

Idag vill vi dela med oss av några citat om ovillkorlig kärlek som vi tror att du kommer… älska. Vi hoppas att dessa citat kommer hjälpa dig att förstå vad denna typ av band betyder om du aldrig upplevt det tidigare. Och om du har det, bjuder vi in dig att återuppleva det här.


Mannen som är en mänsklig Nalle Puh, bjuder på härliga citat och är bara så mysig. Nu är äntligen Sommar med Ernst igång igen. För att fira det har vi samlat ihop hans absolut bästa citat. Därför har vi samlat några av dem bästa citaten som handlar om livet här idag för att ni ska kunna läsa igenom dem och bli inspirerade.


Men även om sommaren är slut kan vi fortsätta njuta av Ernsts härliga sägningar. Här är Ernst- citat ! Läs även andra bloggares åsikter om citat , visdomsor roligt, humo. De flesta kvinnor börjar med att försöka ändra på karln, och när de har gjort det tycker de inte om honom längre. MARLENE DIETRICH) ”Döm ingen efter utseendet – för så otroligt bra är jag faktiskt inte! Ernst Kirchsteiger- citat Ernst Kirchsteiger har snart satt den sista spiken på plats i det gamla huset vid Hjälmaren.


RUBEN ANDERSSON) ”Mina föräldrar har alltid funnits där för mig, ända sedan jag var ungefär sju. Likaså får du mer än gärna dela med dig av dina egna favoritcitat! Bättre att leva ett år som tiger än hundra som ett får.


Den har lärt mycket som kan förstå livet utan att sörja.

Vad gamla gubbar vill med. Om man är med i ett forum så kan man ta ett ordspråk som man tycker särskilt mycket om och lägga in det som signaturtext så att alla som läser ens inlägg även ser detta. Vi har samlat flera bra og roliga citat om livet. Kolla också: Dikter om livet. Mitt liv är det värsta jag har varit.


Livet har sina årstider. Astrid Lindgren- citat vi aldrig glömmer. Låt därför livet bära med sig vad det vill,.


Det finns så många härliga , knäppa, smarta och coola uttalanden att man kan skriva flera böcker om detta. Listan med citat på engelska kan göras lång. Roliga ordspråk och citat.


Jag älskar att lata mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg