tisdag 13 juni 2017

Kris synonym

Världen är i ekonomisk kris och det var Europa som ledde vägen dit. Ett Europa i djup kris har den här hösten bjudit på mängder av tillfällen för Fredrik Reinfeldt att uppträda som en statsman. Men många av de viktigaste besluten, under en kris som berör kommunens medborgare, är direkt politiska.


Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Om finansmarknaderna börjar krisa igen kan det ge stora problem för de svenska bankerna och i sin tur för den svenska staten och skattebetalarna. Synonyms for kris at Thesaurus. Find descriptive alternatives for kris. Passande synonymer för kris hittade synonymer olika betydelser Liknande och närliggande ord för kris Vad är det rätta ordet?


En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nödsituation synonymt med kris , beroende på i vilket sammanhang orden används så klart. Sveriges största sökmotor för det svenska språket.


Skapa konto med e-post. Fyll i din e-postadress och ett valfritt lösenord för att skapa ett konto. Du kan sedan börja spar ord i egna listor direkt.


Nedan hittar du rätt svar och synonym på kris Korsor om du behöver mer hjälp med att avsluta ditt korsord fortsätter din navigering och prova vår sökfunktion. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Socialt Följ oss och få ett nytt ord varje dag. Berika ditt ordförråd. Välkommen till Korsordshjälpens synonymordbok.


Strukturkris synonym , annat ord för strukturkris, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av strukturkris strukturkrisen strukturkriser strukturkriserna (substantiv). Psykisk kris är ett miljö- eller situationsbetingat inre tillstånd till följd av en negativ och omvälvande händelse. En psykisk kris utlöser stressreaktioner och kan mynna ut i mer bestående psykiska tillstånd.


De individuella skillnaderna är stora i fråga om psykiska krisers processer. Top synonyms for kris (other words for kris ) on this page are flexure, seam and fold. En krisreaktion är en normal reaktion på en onormal händelse.


Kris synonym

Reaktioner i samband kris brukar följa fyra faser: chock, reaktion, bearbetning, nyorientering. Vissa traumata kan för vissa specifikt vulnerabla personer återuppväcka tidigare traumata vilket medför att den aktuella krisen får en, för utomstående, oproportionerlig valör, så kallad överdeterminerad krisreaktion. Kris definition, creese.


Posttraumatiskt stressyndrom. Autismspektrumstörning, till följd av nedsatt stresstolerans. Se när Emil, år, för första gången berättar sin life story: En historia om hur Unga KRIS hjälpte honom bort från kriminalitet och missbruk. När en kris smids så ber smeden konstant böner och blandar i olika okända och kända material i stålet som viks flera gånger över sig självt. Total synonyms for kris are listed.


Kris synonym

Visit to check other words for kris. Find all the synonyms of the word kris presented in a simple and clear manner. More than 78synonyms available on synonyms -thesaurus.


English dictionary definition of kris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg