måndag 19 juni 2017

Få en kille att jaga dig

Men oroa dig inte, snart kommer du kunna ta kontroll över killar som försöker playa dig , så att du inte blir såra ledsen, besviken eller utnyttjad. Välkommen in till en hemlighet där du snart kommer kunna få killen att jagas efter dig , och inte tvärt om. Men hur ska du göra för att få killen att just komma till dig. Om du menar allvar med att hitta sätt att få honom att jaga dig , kan det vara en bra idé att följa dina framsteg under den angivna tiden.


Detta kommer att påminna dig om hur det går och vad du har provat hittills.

Dessutom kan det också vara en bra idé att ha någonstans att brainstorma idéer. Har det någon gång hänt dig att du fått en tjejs nummer och hon sen inte svarat när du ringt? Läs vidare för att lära dig en teknik som får tjejen att jaga dig och gör att du inte längre kommer behöva oroa dig ifall du fått rätt nummer eller ej. Tekniken jag pratar om kallas kvalificering. Det bästa är alltid att skapa en konversation om något, ställa en fråga för att sen kunna utveckla samtalet och involvera smicker, göra det man gör när man flörtar.


Sen när man börjar märka att killen ger något tillbaka, du börjar få en uppfattning kan du också involvera genom att vara mer rak. Därför fungerar det: En flyktig liten blink visar att du är en självsäker kvinna som vet vad du vill ha – honom. Du har förmodligen redan räddat hans kväll, och natten är ännu ung!

När ni har pratat och haft kul en stund och du känner att allt stämmer, avsluta samtalet och mingla vidare. Bara så kommer du att få vad du vill och vara nöjd med resultatet. Här kommer beprövade tips som får honom att vilja vara i din närhet hela tiden.


Lev ett liv han är avundsjuk på. Tjejer, det här är lika enkelt som att andas. Om en man ser att du är nöjd med ditt liv kommer han att vilja vara en del av det. Spela inte för svårflörta killar gillar att jaga dig men spela inte mystisk på något sätt det kan få honom att hålla sig undan. Klä av dig naken framför honom, lägg dig därefter ner och slut dina ögon.


Placera händerna över din egen kropp och placera en av dem på ditt kön och börja onanera framför honom. Din man kommer älska det då det kommer kännas som att han tittar på en privat porrshow. Få hans vänner att älska dig. Det finns ingenting mer intressant för honom än att få tjejen som alla killar vill ha.


Och att alla hans polare älskar dig är ett säkert sätt att även få honom att göra det. Akta dig för att flirta med dem - få dem bara att tråna efter dig. Men självklart får du inte tappa bort dig själv.


Till slut blir det som en dans – och det är dansen man är ute efter.

Det kan låta osunt, men vi styr och påverkar varandra hela tiden. Här är de bästa tipsen för att få henne att jaga dig. Var en utmaning Många kvinnor uppskattar inte när män är för på och kan istället uppfatta dem som desperata. Om du däremot verkar vara en person som har mycket på gång och som egentligen inte bry sig om att jaga kvinnor, så är du på god väg att få hennes uppmärksamhet.


Att få en kille att jaga dig handlar mer om vad du inte gör än vad du gör. Du kan bli frestad att skriva killen direkt, men om du vill att han ska jaga dig , håll dig lite kvar. Om du lämnar honom undrar om han kommer att höra från dig för en dag eller två, blir han ännu mer glad när du gör kontakt.


Om en kille du gillar är intresserad av dig , kommer han göra vad som än krävs för att vinna över dig. Försök inte trösta dig själv med idéer om att han bara är en blyg kille och det är därför han inte jagar efter dig. Sanningen är, även om den är hår att han förmodligen inte är intresserad av dig. Men säg att du inte kan, även om du kan, och säg att du vill göra det en annan kväll. Du vill få henne att kämpa för att bevisa att hon förtjänar din tid och din uppmärksamhet.


Om du är seriös med att få en tjej att jaga dig så är det viktigt att du kan ta kontroll över situation och vända på steken. Förlåt att jag har saknat dig kort är oftast lite mer än papperslappar kvar på kundernas hus av företag. Kortet har en funktion: att meddela mottagaren att du inte fånga honom hemma och för att informera honom om vad de ska göra härnäst.


Sociala influenser – att våra vänner gillar och godkänner den andre. Signalera med rösten, ögonen, hållningen och sättet du rör dig på att du tycker om din rush. Vara redo för ett romantiskt förhållande. Möjligheten att vara ensam tillsammans.


Att vara i en mystisk situation eller att personen. Och hur det kan få honom att bli kär i dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg