måndag 19 juni 2017

Party land

Nyårsbonanza för … Nyår är en av våra festligaste högtider och det ska såklart firas med buller och bång! Just nu är vi totalt butiker i Sverige, men vi öppnar ständigt nya butiker. Här hittar du aktuell information och öppettider till samtliga butiker i Sverige. Ballonger, helium, konfetti, dekorationer, maskeraddräkter mm!


Hos oss hittar du latexballonger, folieballonger, heliumtuber och massvis av temaballonger till barnkalas! Ska du planera in en fest för familj och vänner eller ska ert företag anordna företagsfest?

Varför inte sätta det i ett tema och göra aftonen ännu mer spännande! Barnkalas skapar roliga minnen ända från start! Gör festen festligare! Att bjuda stora och små på Slush är alltid lika uppskattat! En omgång blir 7-liter, ett glas med t. Om ni vill att bågen ska stå av sig själv på ett bord eller golv behöver ni fylla ballongerna med helium.


Kostnad för helium variera beroende storleken på ballongen. Barn ser fram emot sin födelsedag hela året så se till att ge dem ett kalas att minnas. Här hos oss hittar du allt från superhjältar till gulliga djur – kort.

Webshopen är ALLTID öppen. Party Land Scandinavia AB Vill du bli franchisetagare? Vi hjälper dig gärna med råd och förslag.


Vårt tips, dekorera med ballonger eller ta med en bukett när du går på middag, vi har 100-tals olika färger och modeller. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Festbutik för livets alla högtider och fester. Ett besök i vår butik är inspirerande,.


Icke att förglömma är den klassiska tyska oktoberfesten - på med kostymen och tyrolerhatten och du kommer garanterat komma i feststämning. Oavsett vilket land du har som tema hjälper vi dig att se till att kvällen blir lyckad och minnesvärd för en lång tid framöver! Partykungen är Sveriges skönaste partybutik med allt du behöver för en lyckad fest.


Snabb leverans och billig frakt. Vi har de senaste och roligaste partyprylarna! Sickla Party AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Testa kostnadsfritt i tre månader.


Låt oss på Partyland hjälpa dig planera känslan av din fest.

Butik Partyland Partyland på Marieberg Galleria i Örebro. I sortimentet ingår allt som hör till en fest eller ett party , allt från det lilla barnkalaset, temahögtider till den stora firmafesten eller butiksinvigningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg